Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cadillac pokračuje v dobývání evropských trhů

Ondřej Láník
Diskuze (68)
Modelový rok 2007 bude pro evropské prodejce značky Cadillac důležitý. Na trh přijdou nové nebo inovované modely včetně nových vrcholných verzí STS-V a XLR-V.

Crossover SRX dostává pro rok 2007 nový interiér. Přepracovány byly prakticky všechny viditelné díly, včetně volantu, výplní dveří, středové konzoly a přístrojového štítu. Do osmiválcových modelů bude montována vylepšená šestistupňová automatická převodovka 6L50 Hydra-Matic, která již svou práci koná v modelech STS-V a XLR-V. Dosud bylo SUV SRX v evropské nabídce jen s pohonem všech kol, nově bude nabízena také verze s pohonem zadní nápravy.

Na evropský trh se ještě letos dostane nový Cadillac Escalade poháněný vidlicovým osmiválcem 6,2 l (301 kW, 565 Nm). Malá modelová řada BLS, vyráběná ve Švédsku, dostává standardně šestistupňovou manuální převodovku pro všechny motorizace.

Luxusní sedan STS bude nově nabízen s pohonem všech kol a také s výše uvedenou šestistupňovou automatickou převodovkou. Představí se mechanicky přeplňovaná osmiválcová verze STS-V s motorem Northstar 4,4 (350 kW), který je v Michiganu kompletován vždy jedním pracovníkem od začátku montáže až po první start motoru. Výkonnější osmiválec dostává také roadster s názvem XLR-V. Oba modely přijdou do Evropy v prvním čtvrtletí roku 2007.

Ondřej Láník
Diskuze (68)
9. 9. 2006 11:02
Re: Země svobody
:yes: :yes: :yes: