Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Caterham spustil vlastní program pro ojeté vozy

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Caterham se podobně jako řada velkých automobilek pouští do obchodování s ojetinami a svým zákazníkům hodlá nabízet jen ty v nejlepším stavu.

Britský výrobce Caterham Cars vedle produkce nových roadsterů chce zájemce o své modely získat i prostřednictvím pro tuto značku zcela nové služby v podobě programu zaměřeného na prodej ojetých vozů.

Novinka má umožnit pořízení ojetého Caterhamu Seven, u nějž může jeho majitel počítat se špičkovým stavem a veškerou podporou automobilky jako v případě nákupu zcela nového vozu.

Caterham uvádí, že všechny vozy zařazené do nového programu budou mít jasný původ a především perfektní technický stav, který bude ověřen během prohlídky zaměřené na jednaosmdesát kontrolních bodů.

Každý vůz bude v péči techniků automobilky a Caterham na něj budoucímu majiteli poskytne dvanáctiměsíční záruku. Dále bude zajištěna bezproblémová technická kontrola a jednoroční členství v britské Automobilové asociaci (AA).

Caterham prozatím bude prověřené použité vozy nabízet zájemcům pouze ve Velké Británii s rozšířením na další trhy se prozatím nepočítá.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)