Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Čekací list na BMW i8 je dlouhý, někde i více než rok

Ondřej Chamilla
Diskuze (22)
Zdá se, že hybridní sporťák s laserovými dálkovými světlomety je trefou do černého, kupříkladu ve Velké Británii si při objednávce dnes na svůj vůz počkáte více než rok.

K dnešnímu dni již bylo k britským zákazníkům dodáno přes 200 hybridních sportovních kupé BMW i8. Objednávek však má automobilka ještě dvakrát tolik, což je více než roční kvóta vyhrazená pro ostrovní království. To znamená, že pokud si tam dnes objednáte tento stroj se základní cenou téměř 100.000 liber (3.468.000 Kč), pak jej dostanete až ke konci roku 2015.

Daří se také elektromobilu i3, který má za první rok prodejů 10.000 celosvětových objednávek, 60% zákazníků navíc sáhne po modelu REX se spalovacím motorem, který dobíjí baterie. BMW dále dodává, že 80% majitelů vozů i3 a i8 si objednává rovněž svou vlastní nabíjecí stanici pro domácí provoz.

Ondřej Chamilla
Diskuze (22)
16. 10. 2014 12:34
Re: vie niekto
Toppere, člověku prostému rozhledu a dostatku inteligence (tobě) nemá vůbec cenu vysvětlovat, co se může lidem líbit třeba na i3 (nebo i8). Pochopil bys to? Ne, jelikož jsi v chápání čehokoliv dost omezený.
16. 10. 2014 10:54
Re: DÁME ZÁVODY?
:-)
[odkaz]
při nastupování aby si nerozbil hlavu vo ty pitomí krovky >:D
Avatar - 3_diamanty
16. 10. 2014 10:51
Re: vie niekto
videl som striebornu i3 nedavno ... to auto vyzera skutocne podivne... ako nejaky vysoky kontajner s oknami na uzkych koleckach ako auto z nejakej pocitacovej scifi hry .... akoze co sa cloveku na tom moze pacit? Nema to ziadne elegantne a jasne krivky, ziadne racionalne na seba navazujuce tvary a linie. Nema to ani kus charizmy ani sexi to nie je, co ma tu lakat buduceho majitela toho auta? Nech mi nikto nevravi ze dizajn je v tomto pripade nepodstatny, kazdy predsa chce pekne auto a je jedno ci bude na elektriku vzduch alebo benzin alebo rusku vodku.... proste kazdy chce produkt na ktory sa moze pozerat s usmevom a ktory sa mu bude aspon trosku pacit.

Takisto interier.... je potreba aby el. auto malo opat vsetko zase inak?. Opat cest vynimkam ( el. soul, ktory aj vnutri vyzera ako normalne auto )

i8 som nevidel ale predpokladam ze u tohto auta to bude tiez rozporuplne.... z fotiek sa mi moc nepozdava..... chyba tomu akasi iskra a zivocisnost... tie sterilne umele hi tech krivky a patvary to nie je ono... posobi to cele akosi umelo, umelo moderne... umelo bez elegancie bez charizmy .... bez kuska tepla ... proste kus cohosi podivneho
Avatar - Dinar
16. 10. 2014 10:45
Re: US
>:D komora! :yes:
Avatar - speedfred
16. 10. 2014 10:40
Re: vie niekto
máš pravdu,niektoré elektro autá vypadajú hrozne,ale zrovna i8 som videl a príde my dizajnovo fantastická