Čerpací stanice jako místo určené pro relax? Proč ne!

Prezentace klienta
Unavený řidič je velká hrozba pro silnice… Únava je jednou z hlavních příčin dopravních nehod a řidiči by si měli být vědomi toho, že jim citelně snižuje schopnost řídit.

Na dlouhých cestách je dobré si dopřát alespoň krátký odpočinek. Ale kde najít to správné místo, kde budete mít chuť zastavit a vychutnat si například dobrou kávu a zkontrolovat výsledky posledního fotbalového zápasu?

Hledáte místo k načerpání nové energie?

Značka MOL se snaží své zákazníky přesvědčit, že čerpací stanice neslouží pouze jako místa pro krátké zastavení a načerpání potřebných pohonných hmot. Proto si zákazníci na čerpacích stanicích MOL mohou užít kávu z prvotřídních kávovarů, ochutnat čerstvě připravené sendviče, vyzkoušet bezplatnou wifi, prohlédnout nejnovější autodoplňky či si na vybraných stanicích nakoupit produkty denní potřeby

Aditivovaná paliva, která šetří motor i peníze

Na čerpací stanice MOL se zákazníci vrací nejen pro kvalitní palivo a vynikající občerstvení, ale i proto, že se zde cítí dobře. A že si opravdu váží svých zákazníků, dokazuje i to, že na všech svých pobočkách MOL nabízí pouze aditivovaná paliva, jejichž složení vylepšuje celou řadu užitných a jízdních vlastností automobilu. Pro opravdové fajnšmekry jsou zde připravena paliva s dvojnásobkem aditiv. Kvalitními paliva nejenže zvyšují výkon motoru, ale prodlužují životnost vozu a mimo jiné se postarají i o bezproblémový start v jakémkoli počasí.

Odměny pro věrné zákazníky

MOL pro své věrné zákazníky připravuje také věrnostní program, do kterého se můžete zapojit již dnes. Řidič v něm prostřednictvím věrnostní karty sbírá body za jakékoli platby na čerpacích stanicích MOL. Za dostatečný počet bodů si pak zákazník vybere zaslouženou odměnu – od hraček až po elektroniku. Získanými body pak může podpořit i vybrané charitativní projekty.

Historie a vize společnosti MOL

Na českém trhu je Skupina MOL aktivní od roku 2004, kdy pod svá křídla získala slovenský Slovnaft. Do většího povědomí se dostala až v roce 2012, kdy převzala tuzemskou společnost Pap Oil a o dva roky později i stanice Lukoil. Expanze na českém trhu byla dokončena v roce 2015 převzetím společnosti ENI, která v Česku provozovala síť čerpacích stanic Agip. Nyní je MOL druhým největším provozovatelem čerpacích stanic v České republice.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly