Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Červnový Autosalon v Brně - jak nalákat návštěvníka

Ondřej Šuch
Diskuze (7)
Přes recesi automobilového průmyslu sláva autosalonů stále žije. Letošní brněnský chce po dvou letech opět dokázat, že má smysl na něm být - pro návštěvníky i vystavovatele...

Už tradičně větší výstavní plocha, více vystavovatelů, novinky hlavně z Ženevy... Brněnský Autosalon se chystá dominovat východoevropskému výstavnictví v tomto oboru.

Pokud se týká přibližně třiceti značek, zastoupených na našem trhu oficiálními dovozci, nechystá se na Brno žádná světová či evropská premiéra. Domácích premiér bude ale mnoho a to ve všech kategoriích. Z významných automobilek se veletrhu nezúčastní podle dostupných informací pouze Honda.

Organizátoři očekávaji přibližně 150.000 návštěvníků a pro naplnění tohoto čísla doufají hlavně v úspěch doprovodných akcí. Mezi důležité budou patřit:

Jak se rodí automobil

Tématická expozice výstava v pavilonu E zaměřená na vývoj automobilů, design a tuning.

Bonusová knížka

Soubor slevových kupónů na produkty a služby partnerů z řad vystavovatelů, ale také nabídka širokého sortimentu spotřebního zboží (platnost slev cca do konce roku 2003).

Bonusovou knížku získá od 7. do 12. 6. 2003 na výstavišti každý platící návštěvník, který vyplní anketu umístěnou na zadní straně vstupenky.

Každý den auto

Soutěž pro návštěvníky veletrhu Autosalon. Vyplněním ankety a tipovací otázky na zadní straně vstupenky mohou účastníci vyhrát denně jeden automobil. Vyhrává nejpřesnější odpověď na tipovací otázku.

Autosalon Rally 2003

3. ročník soutěže ve sprintrally. Tři rychlostní zkoušky se pojedou v okolí města Brna a zázemí pro servis vozů bude tradičně v areálu brněnského výstaviště. Akce je součástí Mistrovství ČR ve sprintrally, Mistrovství ČR v rally historických automobilů a Česko-slovenské trofeje ve sprintrally.

Prostě - naše malá Ženeva...

Ondřej Šuch
Diskuze (7)