Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Češi chtějí hlavně ojeté škodovky

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Podle statistik společnosti AAA AUTO mají Češi zájem o ojeté automobily domácí provenience; nejvíce žádané jsou škodovky do 150 000 korun v metalíze a s klimatizací.

David Keller, ředitel prodeje AAA AUTO, říká: „ Nově jsme se letos během jarních měsíců začali dostávat na počty kolem tisícovky prodaných škodovek za jediný měsíc. Mohli bychom jich ale prodat ještě přibližně dvakrát více než v současnosti – pokud by ovšem byly na trhu, a to máme v nabídce běžně více než tisíc kusů škodovek a jsme tak největším prodejcem ojetých škodovek.

Poptávka po ojetých Fabiích například převyšuje nabídku o 186 % a u Octavií je tento převis ještě markantnější, jedná se o celých 223 %. Výborně se prodávají všechny škodovky v cenové hladině do 150 tis. Kč s metalickým lakem a klimatizací. Tuto kategorii poptává 73 % všech zákazníků, kteří zavolali na bezplatnou infolinku AAA AUTO. Největší převis poptávky nad nabídkou dosáhly vozy Škoda Octavia a Superb s motory 1,9 TDI.

Na portálu www.aaaauto.cz si nabídku ojetých škodovek prohlíží 62 % všech návštěvníků. Z tohoto množství si zhruba pouze třetina lidí nakonec pořídí vůz jiné značky.

Prezentace klienta
Diskuze (0)