Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chcete být slavní a získat první Rapid Spaceback? Soutěžte se Škodou

Diskuze (22)
Škoda připravila pro své příznivce na Facebooku zajímavý „dáreček“. Auto a k tomu roli v televizní reklamě.

Snad každý chtěl být aspoň na chvíli slavný. Škoda dá svým příznivcům šanci, vítěze nové soutěže „zvěční“ v reklamním klipu a jako bonus přidá nový Rapid Spaceback. Účast v soutěži ale samozřejmě není jen tak, zájemci musí poslat své video, dostat se v hlasování veřejnosti mezi 50 nejlepších a potom mít štěstí. Výherce totiž vybere podle svých představ přímo režisér reklamy. Více informací najdete přímo na Facebooku.

Natáčení proběhne v prvním zářijovém týdnu. Výherce má proto zajímavou možnost být nejen u toho, když vzniká televizní reklama, ale také uvidí Rapid Spaceback ještě před oficiální premiérou. Veřejnosti a novinářům se poprvé ukáže na frankfurtském autosalonu, který začíná 10. září.

Diskuze (22)
Avatar - pumpkin
22. 8. 2013 21:52
Re: Je to škodofka
a koho to zaujíma >:D
17. 8. 2013 17:57
Re: Je to škodofka
Hnůjdaj je česká asi jako Samsung. Montovnu tady zřídili jen díky daňovým prázdninám, zasíťovanému pozemku zdarma a dostatečnému počtu otroků, kteří jim tam makají za směšné mzdy (ve srovnání třeba s platy ve Škodě). Proto taky mají dost peněz na reklamu. Až se jim to tady přestane vyplácet, přesunou se jinam. A pár rádoby "vlastenců" jim to žere.
To nic nemění na tom, že Rapid Sprasenback může konkurovat tak maximálně Dacii Sandero/Logan - pokud by stál o 100 tisíc míň...
17. 8. 2013 07:52
Je to škodofka
O českou škodovku zájem opravdu nemám. Když už tedy něco českého, tak po přemlouvání bych zvolil Hyundai, ale škodovku ne!
Avatar - Mangalica
16. 8. 2013 17:20
Re: Dobrý tah
Megane jako příklad poctivýho auta... to nejde brát vážně 8-s
16. 8. 2013 16:45
Re: ani ZADARMO !!!!!!
tenhle xindlback je nizsi stredni? ja to povazuju za nastupce fabia combi