Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chevrolet Silverado 2016 dostane dramatický výraz

Michal Fokt
Diskuze (4)
Není důvod k přetvářce. Když jsem tříapůltunové monstrum s osmiválcem, tak bych měl vypadat jako tříapůltunové monstrum s osmiválcem.

Kategorie full-size pick-upů je v Americe ve znamení boje Fordu F-150 se zbytkem světa, přičemž ten "zbytek" je reprezentovaný zejména "věčně druhým" Chevroletem Silverado, jenž si udržuje lehký odstup od Ramu. Na této situaci asi modelový rok 2016 nic zásadního nezmění, ale rozhodně nelze říci, že by si u GM nezasloužili malé, nikoli nevýznamné plus.

Silverado 1500 MY2016, které půjde do prodeje na podzim, totiž do boje vyráží s přepracovanou přídí a jen těžko se dá hovořit o faceliftu, protože namísto liftingu přišla ke slovu vrásčitá, zjizvená tvář, ošlehaná větrem ze Skalistých hor, popřípadě tornády ze Středozápadu. A tak to má být, konkurenční F-150 vedle něj působí tak nějak... nagelovaně. To by mohlo zákazníky "nalomit".

Upravena byla také kapota motoru, ale Chevy se neomezil jen na vizáž svého velkého pick-upu. Osmistupňový automat se rozšíří do více verzí, k dispozici bude vylepšená verze infotainmentu MyLink s podporou Android Auto a Apple CarPlay a nové bezpečnostní prvky. GM je zatím na další informace skoupé, další detaily budou k dispozici později, s blížícím se zahájením prodeje.

Michal Fokt
Diskuze (4)
17. 7. 2015 10:55
Re: Dotaz trochu mimo
Zkus se poptat tady [odkaz]
Avatar - Aoyagi
16. 7. 2015 08:32
Dotaz trochu mimo
Kde nejlépe v ČR a okolí koupit jeté Chevy pickupy nebo SUV?
15. 7. 2015 22:58
Re: krasavec
Já bych ho miloval i zavěšeném na kapotě letící přes přechod...
Avatar - M1chal
15. 7. 2015 18:31
krasavec
Tohle auto musí milovat chodce na přechodu >:D