Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chevrolet Sonic: Bungee jumping – bez posádky (video)

Diskuze (3)
Chevrolet připravil novému Aveu spektakulární vstup na americký trh.

Chevrolet Sonic je novým modelem na americkém trhu. Pod tímto názvem automobilka uvádí ve své domovské zemi novou generaci hatchbacku a sedanu Aveo, který už několik týdnů brázdí i české silnice.

Jak zdůraznit příchod novinky? Chevrolet zvolil velkolepý způsob prezentace – podrobil Sonic bungee jumpingu, a to v kalifornském Long Beach.

Auto se spustilo na gumovém laně z rampy, která vznikla navršením lodních kontejnerů. Šlo o seskok se vším, co k tomu patří: opatrný odraz, olíznutí vodní hladiny a samozřejmě vše s jištěním a dodržením bezpečných odstupů.

A co v USA nabízí Sonic? Zapomeňte na atmosférické dvanácti-, čtrnácti- a šestnáctistovky, které si kupujeme v Evropě. Základem je atmosférický 1,8 Ecotec (103 kW, 170 Nm), alternativou je 1,4 Turbo (103 kW, 200 Nm).

Diskuze (3)
Avatar - GM.rja
26. 10. 2011 19:35
Motor
140 koníků jako základ u auta velikosti Fabie? Docela dost hustý :yes: 44kW tragédie od fxfágnů je dost mimo. Ta trocha benzínu navíc stojí za každý ten koník - super!
26. 10. 2011 16:38
Bungee
Aha, nejaky Chevrolet skoci bungee ... a? ... to je pre zakaznika dovod na kupu? Pokial je to kram tak mu nepomoze ani bungee :-!