Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Chevrolet Malibu – Prohlídka exteriéru i interiéru

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
V prvním čtvrtletí letošního roku bude zahájen prodej osmé generace Chevroletu Malibu v USA a postupně budou následovat další trhy včetně Evropy.

Chevrolet Malibu osmé generace má karoserii dlouhou 4859 mm a oproti Epice, kterou nahradí v Evropě, Asii i Austrálii je o 54 mm delší. Ve srovnání se sedmou generací Malibu je novinka v každém směru o pár milimetrů menší.

Chevrolet si od uvedení nové generace Malibu na trhy mimo Severní Ameriku slibuje výrazně větší prodejní úspěchy než předvedla Epica. Předchozí sedmá generace Malibu byla totiž nejprodávanějším zástupcem Chevroletu v USA v roce 2010, kdy se prodalo téměř 200.000 vozů.

Malibu navíc patří mezi nejoceňovanější Chevrolety v Spojených státech se ziskem více než 40 ocenění od roku 2008, včetně titulu North American Car of the Year 2008. Malibu bylo jediným vozem střední třídy, který získal ocenění Consumers Digest Automotive Best Buy. Malibu bylo také vyhlášeno Top Safety Pick (Nejlepší bezpečnostní volba) Insurance Institute for Highway Safety během posledních dvou let.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
3. 1. 2012 08:17
Raketa
Je to raketa, to se musi nechat. Predchozi Malibu bylo porad ciste americke, toto nove je uz od pohledu libive nejspis vsude, stejne jako Cruze. Malibu miri ale vys, kde vetsinu prodeju tvori sluzebni auta (snad vyjma ameriky, kde je Malibu "oktavka pro bezne lidi", no snad si misto na trhu najde, ja osobne se na nej velice tesim a preju mu uspech