Chystáte se na dovolenou?

Prezentace klienta
Léto, to úžasné období, na které se většina z nás těší z důvodů dovolené, sluníčka, pohody a potřebného relaxu v dnešní uspěchané době.

Někteří vyráží na dovolenou k moři, jiní do hor nebo poznávat exotické destinace, záleží na preferenci každého, ale jedno mají všichni společné. Musí se na svou vysněnou dovolenou dopravit, ať už letecky, vozem, karavanem či dokonce na kole.

A protože my v HAVEX-auto dlouhodobě myslíme na řidiče a snažíme se jim usnadnit život za volantem a prostřednictvím tipů a rad také zvýšit bezpečí na silnici, napadla náš tým unikátní myšlenka.

Vlastní doprava na dovolenou bývá náročná a plná nástrah. Všichni se na ni dopředu chystáme a plánujeme, stojí nás to hodně úsilí, nervů, a rozhodně se nechceme nechat něčím nepříjemně překvapit. A proto jsme pro vás řidiče vybrali dle statistik 6 nejnavštěvovanějších dovolenkových destinací, tyto jsme otestovali a ukážeme Vám, jaká cesta je nejvýhodnější a nejekonomičtější, co rozhodně nesmíte ve vybrané destinaci prošvihnout, jaké jsou místní gurmánské speciality, kde je nejlepší zábava pro děti, ale také praktické informace, např. jak se řekne řecky „jedno pivo, prosím“, jaké jsou nejvyšší povolené rychlosti ve vybraných zemích a co mě čeká za pokutu, pokud je nedodržím. Velmi užitečný je také seznam 10ti her, které se dají hrát v autě, aby se děti i dospělí zabavili…

Navštivte internetové stránky wwww.radyridicum.cz a využijte zajímavé tipy a rady, abyste si dovolenou a samotnou cestu náležitě užili.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly