Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Čínský Geely se v USA začne prodávat v roce 2008

Ondřej Láník
Diskuze (26)
Do čínského byznysu se pouštějí také američtí podnikatelé, což by mohlo automobilce výrazně pomoci v rozvoji. Dovozce čínských vozů v USA oznámil tuto středu, že čínská auta značky Geely se začnou prodávat v USA v roce 2008.

Do čínského byznysu se pouštějí také američtí podnikatelé, což by mohlo automobilce výrazně pomoci v rozvoji. John Harmer reprezentující dovozce čínských vozů v USA oznámil tuto středu, že čínská auta značky Geely, která se již také představila v Evropě, se začnou prodávat v USA v roce 2008. Ještě předtím bude zahájen prodej na Portoriku, kde by měla být zákazníkům nabídnuta první třítisícová série a prozkoumány jejich reakce a chování při rozhodování o koupi.

Čínský produkt bude specifický. Ačkoli láká cenou (ta má začínat na 10000 USD), ve výbavě nechybí komfortní prvky jako klimatizace, rádio s CD přehrávačem nebo elektricky ovládaná okna. Naopak s bezpečnostní výbavou to příliš slavné asi nebude, soudě podle prvních zpráv z automobilky.

Dealeři, kteří by chtěli prodávat Geely na americkém trhu, se mohou u dovozce hlásit až příští rok. Na svých internetových stránkách www.geely-usa.net dovozce odhaluje plán prodat v roce 2012 100 tisíc čínských vozů na americkém trhu.

Ondřej Láník
Diskuze (26)
17. 3. 2006 22:55
Re: Prozkoumat chování při koupi
>:D >:D >:D :yes: