Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zemětřesení v Japonsku zastavilo výrobu turbodieselů PSA Peugeot Citroën

Ondřej Láník
Diskuze (6)
Od středy bude výroba naftových motorů PSA ovlivněna nedostatkem komponent z Japonska.

V důsledku zemětřesení v Japonsku z 11. března 2011, bude od 23.3.2011 dotčena část výroby dieselových motorů skupiny PSA Peugeot Citroën.

Problémy působí přerušení výroby jednoho z dodavatelů elektronických komponent, jehož výroba se nachází v zasažené oblasti.

Pracovní týmy dodavatele nyní intenzivně pracují na obnovení výroby, které by mělo nastat přibližně do jednoho týdne.

Evropské výrobní závody, které tím mohou být částečně dotčeny, upraví plán výroby.

Ondřej Láník
Diskuze (6)
24. 3. 2011 00:53
Re: Je to AUTO.CZ nebo BLESK-AUTO.CZ ?
Tak za 1.Chyba vaha vzduchu alebo pre menej gramotnych merac mnozstva nasavaneho vzduchu Za 2. Tento diel je mozne dohodit na parkovisku tak nevidim dovod zastavit vyrobu.Ty by si zastavil vyrobu napr. televizoru keby Ti chyba len nalepka vyrobcu???Vyroba sa zastavi az ked nebude kam tie auta parkovat kedze kapacita parkoviska je urcity pocet aut. Za 3, mozno poznas motory ale nie 1.6 hdi ale 2 a vyssi obsah ;-) A ako pocujem ludi co chodia do francuzskych zavodov a na vlastne oci videli vyrobu tam,tak ja osobne by som si radsej kupil slovensku 207.A na nase trhy idu francuzke a spanielske auta,nase idu smer francuzko,taliansko,nemecko ....
Avatar - WinDiesel
23. 3. 2011 21:24
Re: Je to AUTO.CZ nebo BLESK-AUTO.CZ ?
No já možná inteligent nejsem, ale ty dle Tvého příspěvku tedy vůbec ne. Asi bych si slovenské Pažouty nekupoval, když vidím kdo tam paracuje.
A jestli máš něco konkrétního, sem s tím, jinak to jsou všechno jen bláboly.
Jeden-zaměstnance-povidal-že-automobil… />A když tedy není komponenta, jaktože jsou vozy vyrobené a na parkovisku? Logika mi říká, že by neměly vůbec do výroby jít, když není komponenta.
Tak jsem se posnažil, i když mi asi ty zaměstnanče neodpovíš.

A na rozdíl od Tebe, já tyto motory znám a není v nich nic japonského. Ani v jednom.
23. 3. 2011 00:50
Re: Je to AUTO.CZ nebo BLESK-AUTO.CZ ?
Takze Ty inteligent.Je vidiet ze sa rozumies akurat tak nicomu.Teraz sa zastanem redakcie,ma pravdu.Trnavska automobilka momentalne blokuje vyrobene dieslove auta na parkovisku.Dovod je taky ako si tu uz cital.Predpoklada sa aj odstavka ale nieje oficialne potvrdena.Takze ak budes chciet nabuduce machrovat,skus to v pekarstve ... A este ak by si chcel reagovat tak sa nesnaz,pretoze som zamestnanec.
22. 3. 2011 23:01
Re: Je to AUTO.CZ nebo BLESK-AUTO.CZ ?
:yes:
Avatar - WinDiesel
22. 3. 2011 22:02
Je to AUTO.CZ nebo BLESK-AUTO.CZ ?
Prosím Vás, redakce, proč takové nicneříkající ale zato poplašné zprávy, myslíte že je tady někdo na tak nekonkrétní zprávy typu jedna-pani-povídala zvědavý?
Proč si nezjistíte víc? Kdybyste se více namáhali, zjistili byste, že jediný motor, který využívá japonských komponent je sdílený motor FORD-PSA-FIAT do Transitů-Boxerů-Jumperů-Ducat.
A bublina splaskla..................
Těchto motorů se nevyrábí zas až tak mnoho a zasažena může být jediná továrna, a to Ford Dagenham UK.
Tak prosím trochu brzděte a chovejte se jako novináři, ne jako bulvár...........
Bohužel musím dát několikrát :no: :no: :no: