Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Citroën spustí novou kampaň, Auto.cz navštívil sám Fantomas! (+video)

Jan Mička
Diskuze (24)
Citroën spustí v České republice novou reklamní kampaň. Na obrazovkách a v tisku nyní uvidíme démonického zloducha Fantomase!

Video se připravuje ...

Neodmyslitelné spojení Fantomase a automobilky Citroën vešlo do dějin v 60. letech minulého století, kdy se zloduch posadil za volant modelu DS19. Citroëny se v jeho filmech objevovaly i nadále, elegantní čtyřdveřové kupé však bude stejně vždycky jmenováno jako „Fantomasův Citroën“.

Díky dlouhé společné historii spustilo české zastoupení automobilky Citroën novou reklamní kampaň, ve které nebude chybět ani elegantní zločinec s šedou maskou na hlavě. V rámci březnové akce „Dny Fantomas“ bude možno zakoupit modely C3 Picasso, C4 Picasso a Berlingo Multispace za zvýhodněné ceny, vozům nebude chybět ani Paket Technologie.

Při příležitosti oficiálního představení nové generace Citroënu C1, který si budete moci živě prohlédnout na blížícím se autosalonu v Ženevě, navštívil Fantomas také redakci Auto.cz. Jeho pochopové si odvedli kolegu Lukáše Vaverku, „naneštěstí“ nám ho však brzy vrátili. Průběh akce můžete sledovat v přiloženém videu.

Video se připravuje ...

Jan Mička
Diskuze (24)
Avatar - Aladeen
27. 2. 2014 09:46
Kontrakt
Vaverkovi vypršal kontrakt s VW-Group , tak to rýchle využil Citrón ?! >:D
26. 2. 2014 10:52
Re: ale jo
možná, ale pak nepovažuji za nový neotřelí nápad ,, propagace Fantomasem,,
26. 2. 2014 09:04
Re: ale jo
myyslím, že interval byl naplněn, je tu řada potencionálních zákazníku, kteří tou dobou tahali kačera a ty reklamy nepamatují. Béda Trávníček z Mountfieldu je otravnější ;-)
26. 2. 2014 07:48
Re: Obehraná píseň
Tahle reklama se mi taky hodně líbí. Ten chlápek jede v kamuflovaném Renaultu 7 (první generace pětidveřové R5 v málo známé španělské verzi sedan). Nevím, jestli se to Renaultu zamlouvá... ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
26. 2. 2014 03:36
Je to zelený a nemá to vlasy...
Mě by pobavilo jedině, kdyby celý to bleskohnízdo zapálil. To jo.