Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Citroën začal v ČR obchodovat s ojetinami pod značkou Citroën Select

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
V roce 2011 by měl počet českých dealerů zapojených do programu narůst až na 25.

Citroën Česká republika neuvádí na český trh pouze nové vozy, ale chce oslovit i zákazníky, kteří kupují ojetiny. Proto byl odstartován program Citroën Select (CS).

Jedná se o mezinárodní koncept prodeje ojetých vozů se zárukou a toto označení mohou používat pouze autorizovaní prodejci vozů Citroën, kteří jsou po splnění přísných podmínek do projektu CS zařazeni.

Zatímco se program v Česku teprve rozjíždí s prvními 6 prodejci - Autoservis Plzeň Letná, Autotechnik Pardubice, Domanský Zdiby, Carling Brno, M Servis Kroměříž a Unicars Zlín, funguje Citroën Select v řadě zemí Evropy již téměř 3 roky.

Do konce roku 2010 se zapojí dalších 5-7 prodejců Citroën a v roce 2011 by měl jejich počet narůst až na 25, což znamená v podstatě polovinu prodejní sítě Citroën, kteří v programu CS prodají 600-800 vozů. Partnery projektu jsou společnosti DEKRA a Europe Assistance.

Každý vůz nabízený v rámci programu Citroën Select je zkontrolován a certifikován (příprava k prodeji obsahuje 93 bodů kontroly), minimální záruka při prodeji je 12 měsíců a v ceně je zahrnuta asistenční služba po celé Evropě a to 24 hodin 7 dní v týdnu ve stejném rozsahu jako u nových vozů. V případě poruchy, na kterou se vztahuje záruka, jsou k dispozici náhradní vozidla.

Projekt v Evropě funguje již 4 roky, Česká republika k němu přistupuje letos. V Evropě je certifikováno cca 1000 prodejců CS, během roku 2010 by jejich počet měl vzrůst na 1200 prodejních míst.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)