Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Citroën C3 Furio od 254.000,-Kč

Ondřej Láník
Diskuze (4)
Citroën v dubnu rozšíří svou nabídku o akční model C3 Furio. Nový model bude nabízen v koncových cenách od 254.900,-Kč, zákazník získá cenové zvýhodnění 62.000,- Kč.

Citroën v dubnu rozšíří svou nabídku o akční model C3 Furio. Nový model nabídne příznivý poměr mezi standardní výbavou a pořizovací cenou, specifické zpracování interiéru a výběr ze tří motorů. Citroën C3 Furio bude nabízen v koncových cenách od 254.900,-Kč, zákazník získá cenové zvýhodnění 62.000,- Kč.

Citroën C3 patří k obchodně nejúspěšnějším malým vozům prodávaným na českém trhu – od svého uvedení na trh se pravidelně umisťuje v první desítce nejprodávanějších modelů ve své třídě. Úspěch u zákazníků zřetelně odráží strategii společnosti Citroën uvádět vozy jedinečného designu s důrazem kladeným na moderní technologie, komfort a bezpečnost.

S cílem umocnit tyto hodnoty bude nabídka značky Citroën od dubna rozšířena o akční model C3 Furio. Toto označení je tradičně používáno pro mimořádné série modelů Citroën, které se vyznačují nejen výhodným poměrem mezi výbavou a cenou, ale i netradičním zpracováním interiéru a použitými materiály.

Zákazník Citroënu C3 Furio získá rozsáhlou standardní výbavu, ve které nechybí například posilovač řízení, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, elektrické ovládání předních oken, čelní airbagy řidiče a spolujezdce nebo palubní počítač. Specifický náboj modelu bude podpořen harmonií interiéru se specifickým látkovým čalouněním „Tom“ a novými okrasnými kryty kol.

Paleta motorů nabídne zážehové jednotky 1.1i (44 kW) a 1.4i (54 kW) i mimořádně úsporný vznětový motor 1.4 HDi o nejvyšším výkonu 50 kW.

Základní ceny modelu Furio jsou podpořeny dodatečnou slevou. Doporučené ceny, které začínají na částce 254 900 Kč, tak obsahují celkové zákaznické zvýhodnění 62 000 Kč. Za ABS + EBD + EBA se připlácí 19.000,-Kč, za klimatizaci 32.000,-Kč a za rádio s CD přehrávačem 12.000,-Kč.

Ondřej Láník
Diskuze (4)