Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Co uvidíme v novém Top Gearu? Chiron, Giulii a mnoho dalšího

David Bureš
Diskuze (2)
Hlavními tvářemi 24. série Top Gearu se stávají Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid, kteří si v nadcházejících epizodách vyzkoušejí spoustu zajímavých aut.

Fanoušci automobilů mají v poslední době televizní žně. Před několika týdny skončila první série očekávaného pořadu The Grand Tour, aby chvíli nato vstoupila na obrazovky nová série konkurenčního Top Gearu. BBC zveřejnilo další upoutávku na 24. sérii této show, v níž poprvé detailně prezentuje, na co se můžeme těšit.

A zveřejněný trailer dokazuje, že toho bude spoustu zajímavého. V Top Gearu se totiž ukážou ta nejnovější auta jako Aston Martin DB11, Bugatti Chiron nebo Ford GT. Dále nebude chybět ani očekávaný souboj mezi Alfou Romeo Giulia Quadrifoglio Verde a BMW M3 nebo netradiční duel Lamborghini Huracán Spyder a Porsche 911 Turbo Cabriolet, který mimo jiné proběhne na sněhu a ledu.

Trio moderátorů otestuje i tři miniautíčka od Renaultu, Smartu a Volkswagenu, zatímco Matt LeBlanc vyzkouší ruský osmikolový speciál Avtoros Šaman. Naopak Chris Harris na okruhu projede Ferrari FXX K.

Chybět naopak bude neoblíbený moderátor Chris Evans, který se s Top Gearem kvůli kritice na svoji osobu rozloučil po jediné sérii. Na jeho úkor dostanou více prostoru Chris Harris, Matt LeBlanc a Rory Reid, které si diváci na rozdíl od něj oblíbili.

Prvního dílu 24. série Top Gearu se dočkáme v neděli 5. března ve 20:00 britského času (21:00 středoevropského). Jako již tradičně bude vysílán na BBC Two.

David Bureš
Diskuze (2)
Můžu se zeptat...
Můžu se zeptat, kdy bude 2. serie The GT?
24. 2. 2017 13:29
Vypadá to dobře
Oproti minulé sezóně, kde bylo příliš mnoho moderátorů a bylo to takové přeplácané, tak tohle vypadá velmi dobře.