Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TEST Garáž Auto.cz: Mini Cooper S Coupé

Diskuze (22)
Příští týden budeme testovat nové kupé od Mini. Ptejte se, co vás zajímá!

Neobvyklé auto si zaslouží neobvyklé uvedení, a proto se zástupci všech relevantních médií sjeli v Kart Centru v Praze-Radotíně, aby na motokárách závodili o možnost testovat nové Mini Coupé. Říká se totiž, že Mini se řídí jako motokára, a kupé je prý ze všech Mini řidičsky nejzajímavější.

Redakci Auto.cz v závodě reprezentoval redaktor Lukáš Vaverka. Nebudu vás dlouho napínat – kvůli omezené době, po kterou bude vůz zařazen v novinářské flotile, bude moci Mini Cooper S Coupé vyzkoušet jen dvanáct redakcí. Z nich bude Auto.cz druhé a současně první mezi internetovými portály.

„Povinnost“ přinášet našim čtenářům zajímavý obsah jako první na českém internetu je proto v případě Mini Coupé splněna na 100 %. Vůz budeme testovat v příštím týdnu, a proto bychom vám rádi v předstihu nabídli prostor pro vaše otázky.

Nebude to naše první zkušenost s Mini Coupé – už v létě kolega Aleš Jungmann krátce vyzkoušel nejsilnější provedení JCW. Článek s jízdními dojmy najdete pod následujícím odkazem.

Diskuze (22)
20. 4. 2021 12:48
Garáž
Tak takové auto bych si jednou strašně moc přála! Ale zatím na něj nemáme finance. Navíc potřebujeme spíš nějaké rodinné auto, aby jsme se tam vešli se všemi věcmi a autosedačkou. zatím nám stojí v garáži Touran. Akorát ta garáž nám dělá trošku problémy. Objevila se nám tam plíseň. Ale kamarádka mi poradila přípravky z této stránky: https://www.obnova.cz/…nove-pripravky/, tak snad to zabere.
17. 11. 2011 20:33
Re: MAXICOUPÉ
Spíš jste průměrný Čech, na Evropana jste trochu vyšší (průměr u mužů se pohybuje kolem 175 a u žen 165, jestli se nepletu) :-) Jedna z interpretací je, že máme nadprůměrnou (běžnou) zdravotnickou péči, jednu z nejlepších na světě (průměrná výška se bere jako ukazatel úrovně života - pro růst je důležitá strava a zdravotnická péče dětí).
17. 11. 2011 15:34
Re: MAXICOUPÉ
Fanynkám se myslím nebráníme >:D , za mě ty věty o "průměrném evropanovi" s mými 180/75 jsou snad doufám uvěřitelné. Samozřejmě někdo je menší, někdo je větší...nejsme redakce jako z klonovacího ústavu :-) . Ale zpět k počátku: nikoho, kdo by mohl hodnotit vhodnost interiéru i pro "českého milovníka piva" bohužel v acz k dispozici nemáme :-(
Avatar - Ronault.
17. 11. 2011 15:21
Re: MAXICOUPÉ
Nebudeme tady do detailů rozebírat p.ostavy redaktorů. Sice při čtení hodnocení prostornosti interiéru by povědomí o rozměrech testera byly jistě přínosné, ale to bychom z vás za chvíli udělali celebrity a nemohli byste v klidu chodit ani po ulici aniž by vás obklopovali fanoušci a minimálně jedna Kylie fanynka >:-[] ;-)
17. 11. 2011 15:18
Re: MAXICOUPÉ
Tak když myslíte :-)