Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dacia Logan bude i Nissan

Michal Fokt
Diskuze (14)
Nissan bude v Mexiku prodávat Dacii Logan s vlastním logem.

Původně zpráva, že vozy Dacia Logan ponesou logo Nissanu vypadaly jako další z řady novinářských kachen, tuto zprávu však oznámila i poměrně spolehlivá agentura Reuters a deník Automotive News, takže to zřejmě opravdu bude pravda – na mexickém trhu se skutečně zanedlouho objeví nový vůz Nissan Logan. Ten bude vyrábět továrna Renaultu v brazilské Curitibě a bude pro začátek určen k prodeji výhradně na mexickém trhu. Jde o pokračování globální strategie výroby a prodejů koncernového lidového vozu určeného zejména pro méně náročné automobilové trhy. Logan nebude prvním příspěvkem Renaultu do modelové nabídky Nissanu v Mexiku, již se tam nabízí lehce modifikovaný sedan Thalia pod označením Platina.

Michal Fokt
Diskuze (14)
14. 4. 2007 22:40
Re: Skoda
Mimochodom. Možno by dnes existovala Škoda Twingo, ale v čase, keď Renault o Škoda mal záujem, sa od Škody dal očákavať maximálne tak Renault Twingo. Značka Škoda mala zaniknúť. A rozhodne sa nevozíme v Škode Golf, tak ako neexistoval napr. ani SAAB Croma. Škoda má vlastnú tvár, image, cieľovú skupinu..atď. Je síce pravda, že sa na istý čas VW a Škdoa veľmi priblížili, ale ako ukazujú nové modely, ideová odlišnosť je naštartovaná. A okrem toho, vyrábať jedno auto pod viacerými značkami nie je nič zlé, ak každý z nich jasne zapadá do portfolia tej svojej.
13. 4. 2007 20:52
Na rade je Infinity!
Infinity Logan bude mať vo výbave imitáciu drevotriesky na palubnej doske. >:D PS: Ale teraz vážne. Loganu moc moc fandím :yes:
13. 4. 2007 20:05
Japonci
Nojo, kdo by to byl rek pred par lety, ze zrovna Japonci budou delat Dacii v licenci - a ze to budou montovat lidi s velkejma kloboukama a tequilou v krvi. Globalizace rules.
Avatar - Dylan McKay
13. 4. 2007 18:31
král
Logan nedá spát žádné automobilce... Bravo!
13. 4. 2007 14:35
Renault
Ten renault dava teda radne zabrat image nissanu...dacia logan bude nissan...pak vtipek jmenem Tiida premierovany v Bratislave...(nenarazim na BA, ale na to ze to neni jedna z prestiznych vystav typu zeneva nebo pariz)