Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dacia Logan je nyní levnější až o 24.000,-Kč

Ondřej Láník
Diskuze (66)
Jeden z nejlevnějších vozů na českém trhu a automobil, který svou cenou budil pozornost již při zveřejnění ceníkových cen, je momentálně nabízen za ještě nižší částky. Sleva až 24 tisíc korun znamená desetiprocentní snížení ceny!

Selektivním snížením cen u jednotlivých výbav došlo k další změně na žebříčku výhodnosti konkrétních modelů. Zatímco základní Logan je nabízen se slevou 10 tisíc korun a prodáván za 189.900,-Kč, druhý nejlevnější model Ambiance zlevnil o 20 tisíc - je prodáván za 196.900,-Kč - což zmenšilo rozdíl cen na pouhých sedm tisíc.

Ve výbavě druhé Dacie v ceně pod dvě stě tisíc jsou již nárazníky v barvě karoserie, centrální zamykání, airbag řidiče, tónovaná skla a přístup k příplatkovým výbavám, které pro základní provedení nelze vůbec objednat: ABS za 16 tisíc, posilovač řízení za 10 tisíc, autorádio s kazetovým přehrávačem za 10 tisíc.

Nejlépe vybavený Laureate je nabízen se slevou 24 tisíc korun a dostává se tak na ceny původní výbavy Ambiance. Uvedené ceny platí pro motor 1,4 l o výkonu 55 kW, který uděluje Dacii zrychlení z 0 na 100 km/h za 13 s a kombinovaná spotřeba činí dle údaje výrobce 6,8 l/100 km.

Ceník (bez slev) naleznete na stránkách Dacie, testy obou motorizací v magazínu. Nabídka platí do vyprodání zásob. V nejbližších dnech příjde na trh verze s motorem 1.5 dCi.

Ondřej Láník
Diskuze (66)