Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dacia rozšiřuje prodejní síť, už má 40 dealerů

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Novou Dacii si koupíte už na 40 místech po celé České republice. Ještě letos ale chce automobilka rozšířit svoji síť na více než 50 autorizovaných dealerů.

Loni v prosinci čítala obchodní síť značky Dacia v ČR 36 prodejních míst. Od června se přidávají čtyři další – v Břeclavi, Kunovicích, Plzni a Přerově. Automobilka chce ve své expanzi v Česku pokračovat a tvrdí, že ještě před koncem roku překročí počet prodejen Dacie padesátku.

Zároveň se chystá uvedení hned trojice modelů. Od června nabídku obohatí druhá generace kombi Logan MCV, model Dokker a jeho užitková varianta Dokker Van. Portfolio rumunské značky se tím rozroste na osm modelů.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
16. 5. 2013 08:43
Také fandím
Dacie je vhodná hlavně na přesun po českých cestách. >:D Nové kombi posune Dacii i na žebříčku prodejů.
10. 5. 2013 12:07
Fandím
Sice nejsem vlastníkem dacie a ani si ji neplánuji koupit, ale té značce fandím. Ne každý je fanda do aut, někdo do individuální dopravy nechce investovat moc peněz anebo jen potřebuje jen něco pro přesun z místa A do místa B. Pro takové je tu Dacia. Rozhodně ji vidím na ulici radši než 20 - 25 let staré vraky za hranicí životnosti v každodenním provozu (no flame please, toto není mířeno proti veteránistům, kteří mají svoje auta v ti-top stavu a užívají si nedělních jízd :-)