Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DAF má nový web pro výrobce nástaveb

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost DAF představila zcela novou webovou stránku, která má výrobcům nástaveb usnadnit jejich práci.

Nový web na adrese dafbbi.com výrobcům nástaveb ve třinácti jazycích usnadňuje přístup k pokynům, doporučením a podkladům, které jsou důležité při výrobě nástaveb a při jejich montáži na podvozky vozidel DAF.

Jakmile podvozek určený pro montáž nástavby opustí výrobní závod, často směřuje přímo k výrobci nástaveb, který na něj namontuje nástavbu podle určení vozidla a přání zákazníka, což může být například sklápěcí nebo skříňová nástavba nebo nakládací jeřáb a opěrnými nohami.

Výrobce nástaveb potřebuje dostatek kvalitních informací a maximální podporu při konfiguraci a montáži nástaveb, proto nová webová stránka s informacemi pro výrobce nástaveb poskytuje ještě podrobnější výkresy podvozků, listy s technickými údaji a výkresy součástí CAD.

Kromě kompletně nového vzhledu byla velká pozornost věnována také zlepšení uživatelského komfortu a snazšímu získávání hledaných informací. Webová stránka například jednoznačně rozlišuje informace o vozidlech Euro 3/5 a Euro 6.

Z webové stránky je možné si stáhnout také soubory ve formátu CAD, které lze využít při vývoji nástaveb, a k dispozici jsou také 3D animace, které zákazníkovi umožňují přesně vidět, jak bude hotové vozidlo vypadat na silnici.

Prostřednictvím nových webových stránek mohou výrobci nástaveb také požádat o přístup ke stránce DAF BBI Plus, která obsahuje kompletní příručku pro výrobce nástaveb pro vozidla Euro 6 a podrobné produktové informace, informace o směrnicích EU a dokumentaci k typovému schválení celého vozidla.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)