Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DAF Trucks: První TRP Shop v České republice

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost NAPA Trucks otevřela v Ústí nad Labem pod názvem Truck Center první TRP Shop, který je zaměřen na náhradní díly pro nákladní vozidla i návěsy a přívěsy.

Truck and Trailer Parts (TRP) představuje program společnosti PACCAR Parts, který již 21 let dodává náhradní díly a příslušenství pod heslem Vše pod jednou střechou a na jednom místě. V současnosti se jedná o profesionální nabídku univerzálních dílů pro nákladní vozidla, přívěsy a návěsy.

V roce 1994 začínal TRP program s 300 položkami, nyní jich nabízí 72 tisíc v 17 produktových skupinách. Celý sortiment nabízí více než tisíc dealerství značky DAF v Evropě, z toho šestnáct jich je v České republice.

TRP Shop v Ústí nad Labem je v České republice první svého druhu a je součástí Truck Centra, které společnost NAPA Trucks vybudovala pro rozšíření služeb na velmi důležité dopravní tepně do Německa.

Truck Center v Ústí nad Labem nabízí mimo jiné i čtyři servisní stání o délce 21 metrů. Všechna jsou s montážní jámou, jedno navíc s diagnostikou podvozku včetně válcové zkušebny brzd a vůlí v zavěšení nápravy. Zákazníci, řidiči, budou mít k dispozici zázemí pro odpočinek a velké parkovací plochy pro odstavení souprav.

Cílem středisek TRP je rychlá dodávka náhradních dílů a příslušenství značky TRP a poskytování základních servisních služeb.

Jiří Kojzar, ředitel NAPA Trucks se sídlem v Pardubicích, mimo jiné uvedl, že TRP Shop je zaměřen nejen na zákazníky značky DAF, ale i na prodej a distribuci náhradních dílů na přívěsy, návěsy, nástavby a ostatní značky vozidel.

Společnost NAPA Trucks v loňském roce prodala náhradní díly a příslušenství TRP za téměř 30 milionů korun a od nového střediska její vedení očekává, že dojde k navýšení prodejů během letošního roku o 20 procent.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)