Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Další změny podle vašich přání: Avatary, reakce v diskuzi a fotosoutěž

Vitek
Diskuze (58)
Pokračujeme v úpravách nového designu Auto.cz na základě zpětné vazby od našich čtenářů.

Ve středu 5. 12. jsme prostřednictvím přepínače pod logem vlevo nahoře zpřístupnili k veřejnému testování nový design Auto.cz – a vyzvali vás, ať nám píšete svoje postřehy.

První připomínky jsme zapracovali hned včera. Jednalo se zejména o umístění horního banneru a o prezentaci dalších webů společnosti Ringier Axel Springer. Dnes pokračujeme dalším kolem.

Jedním z často se opakujících požadavků byl návrat avatarů do diskuzí. Za všechny to shrnul například čtenář s nickem iudex, který napsal: „V rámci diskusií by som navrhoval zachovať avatary, je to jednak "osobnejšie" (ak sa to dá na anonymnej diskusii takto označiť) a pomáha to orientácii v diskusii, keď si ľahšie vizuálne vyhľadám ľudí, ktorých názory ma zaujímajú.“ Vaše přání je nám rozkazem☺ Avatary jsou nyní funkční i v novém designu.

Vyšli jsme vstříc také dalšímu častému přání souvisejícímu s diskuzemi – zvětšit tlačítko Reagovat. Ale to jste si určitě už všimli.

A do třetice, na hlavní stranu sekce Moje.Auto.cz se vrátil banner upozorňující na oblíbenou fotosoutěž, kterou si organizují sami uživatelé MACZ.

Další úpravy budeme zapracovávat průběžně během celého měsíce. Mezitím nám prosím posílejte svoje další postřehy.

Čekáme na vaše zprávy. Pište na redesign2013@auto.cz!

Vitek
Diskuze (58)
Avatar - positivemind
12. 12. 2012 21:31
Re: IP adresa
A to potřebuješ vědět proč? Aby byl uživatel případně dohledatelný a mohli jsi mu přijet namlátit?
Avatar - positivemind
12. 12. 2012 21:30
Re: IP adresa
Existuje věc jménem VPN
11. 12. 2012 09:10
News?
Celé menu je česky, pouze jedna položka - "News" - je anglicky. Jakou to má prosím pěkně logiku? Tohle působí hodně neprofesionálně.
9. 12. 2012 17:38
Re: IP adresa
Jak může mít pokaždé jinou? Když se připojí, tak mu DHCP server přidělí adresu na nějakou dobu - ať už je to hodina, den, nebo rok. Je to úplně stejné jako se skříňkami v šatnách.

Většina ISP přiděluje adresy na delší dobu, protože je to pro ně výhodné. Navíc dochází k prodloužení výpůjčky, pokud adresu chceš mít déle a DHCP proti tomu nic nenamítá. Třeba UPC to takhle dělá. U nich dynamická znamená, že ti nic negarantují - můžeš ji mít stejnou pět let a může se ti změnit třikrát za týden. Za statickou si pak můžeš připlatit. Statické adresy obecně potřebují jen servery (to stojí právě za připlácením za statické adresy), ale dnes už to není nutnost díky DDNS.

Máš různé instituce, firmy, školy, veřejné hotspoty, kavárny, mobilní internet. Snad každá služba, která poskytuje placený obsah, se snaží zabránit tomu, aby více uživatelů používalo jeden účet. IP jsou v tomhle ohledu nepoužitelné.
Avatar - T613
9. 12. 2012 16:38
Re: Hodnoceni prispevku
proč rozvádět? mrkni jak reaguje Petrumr o kousek níže. A myslíš, že on je jediný takový zde? ;-)