Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Defiant Motors chce oživit projekt tříkolky Volkswagen GX3

Dan Vořechovský
Diskuze (17)
Zajímavý projekt Volkswagenu kombinující prvky automobilu a motocyklu, který německá automobilka zastavila, chce oživit nová malá automobilka Defiant Motors.

Někteří z vás si možná pamatují na netradiční koncept, který automobilka Volkswagen představila na autosalonu v Los Angeles v lednu 2006. Šlo o tříkolku Volkswagen GX3 (viz náš článek Volkswagen GX3: tři kola pro LA). Vůz byl nakonec i testován, ale do malosériové výroby se nikdy nedostal, neboť Volkswagen projekt z určitých obav ukončil.

Malá automobilka Defiant Motors by ráda tento projekt oživila. Půjde o vůbec první automobil, který by vyrobila. Jejím záměrem je vyrábět zajímavé automobily, které byly vyvinuty (zpravidla velkými automobilkami), ale do sériové výroby se nikdy nedostaly. Automobilka nyní jedná s Volkswagenem o možnosti spolupráce, přičemž by ráda vůz prodávala pod svou značkou, což by mělo vyhovovat i Volkswagenu. Výroba si kromě souhlasu Volkswagenu vyžaduje rovněž dostatečný, dopředu známý, zájem klientů.

Defiant Motors nechce v tuto chvíli poskytovat žádné informace, protože o projektu s Volkswagenem teprve jedná. Jednu informaci však prozradil. Cena by neměla přesáhnout 17 tisíc dolarů (cca 354 tisíc Kč).

Dan Vořechovský
Diskuze (17)
25. 4. 2007 13:52
Re: KUDLANKA
Omyl, toto mozno trochu vyleti nahor, a nasledne upadne do zabudnutia. Nic pre realny svet.
25. 4. 2007 10:17
Re: PEUGEOT
:yes:
25. 4. 2007 10:11
Re: PEUGEOT
No, já myslím, že t VW poměrně velmi silně dotáhl. Ten vnitřek je také povedený, souhlas.
25. 4. 2007 09:51
Re: PEUGEOT
V tom bych se rad projel. Za mladi to bylo vozitko pro invalidy, ale dnes je to ikona....hmmm .... ted me nenapada ceho. Ale muze to byt legrace.
25. 4. 2007 09:48
Re: PEUGEOT
Nejel jsem, jistě, je to jízda s čili papričkou v ... no, víme kde >:D ale ten pocit v tom musí být nádherný (nemůžem to srovnávat s hadrákem).