Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Deset nejlepších interiérů podle Ward´s

Ondřej Chamilla
Diskuze (84)
Organizace Ward´s, která zkoumá a sleduje automobilový průmysl, se již poněkolikáté zaměřila na interiéry nových automobilů a vybrala deset nejlepších z nich v rámci amerického trhu.

Interiér je pro mnoho lidí velmi důležitým prvkem vozu, jelikož v něm tráví značnou část života. Není tedy divu, že kvalita, struktura či pach materiálů uvnitř je to, co dokáže zákazníka pro vůz nadchnout, nebo jej také odradit. Renomovaná organizace Ward´s se i proto zaměřila na interiéry nových či znatelně přepracovaných vozů a vybrala desítku těch nejlepších, které se je možné v USA koupit.

Vítězové byli představeni jednoduše, v abecedním pořadí. Zde jsou:

Jak vidíte, tento výběr neměl žádná výrazná omezení a jsou v něm vozy širokého spektra od Kie Soul po Rolls-Royce. Jste překvapeni z umístění některých automobilů? A která novinka prodávaná v Evropě by si podobné ocenění rovněž zasloužila? Diskuze je vaše.

Ondřej Chamilla
Diskuze (84)
Avatar - Ji/Ri
14. 4. 2014 19:52
Re: nieco co sa mi paci
Víš, v životě se nerad potkávám s tupci... a ty jsi tupec. V životě mám volbu se těmto lidem vyhýbat. Vyhnu se tedy i tobě. Nikdy jsem to neudělal, ale nedovolím takovéto "osobnosti", která je otravná svému okolí, aby zavšivovala můj život svými moudry. Jdeš na hate list.
Avatar - Ji/Ri
14. 4. 2014 19:49
Re: nieco co sa mi paci
Když už to tvé psaní má váhu mušího lejna, tak to aspoň piš spisovně správně. >:D
Avatar - Ji/Ri
14. 4. 2014 11:31
Re: nieco co sa mi paci
...lituji tě...
Avatar - Barrichello
14. 4. 2014 09:50
Jasná volba
Corvette, Jeep, Rolls :yes:
Avatar - Ji/Ri
14. 4. 2014 09:02
Re: nieco co sa mi paci
Neduníš při chůzi? .... jinak je to tvůj boj. A nezlob se, tvé statě o ničem nečtu. Asi ti někdo v dětství ubližoval - je mi to líto