Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: jaké auto za milion?

Tomáš Votruba
Diskuze (339)
Jeden milion korun, to už je pěkný balík peněz na nové auto. Tato částka už nabízí hodně široký výběr, jeden si za ni pořídí nadupaný sedan střední třídy, druhý limuzínu a třetí ostrý hot hatch.

Jeden milion korun, to už je pěkný balík peněz na nové auto. Tato částka už nabízí hodně široký výběr, jeden si za ni pořídí nadupaný sedan střední třídy, druhý limuzínu a třetí ostrý hot hatch. Zatímco před několika týdny jsme se vás ptali na to, co byste si koupili za 200 a 500 tisíc, dnes vám nabízíme mnohem volnější výběr.

Za milion lze pořídit skvěle vybavený vůz střední třídy včetně prémiových značek (Audi, BMW, Mercedes), ale dostanete za něj i některou limuzínu vyšší střední třídy. Temperamentní řidiči by určitě přemýšleli nad ostrým hatchbackem typu Golf GTI nebo Astra GTC - možností je zkrátka víc než dost. Proto se ptáme, jaké auto byste si koupili konkrétně vy za jeden milion korun?

Tomáš Votruba
Diskuze (339)
7. 11. 2005 21:08
Re: Kok.. kok.. koktávka :-)
Tome, ty už píšeš jak ten westsider... Jakej zamindrákovanej majitel Octávky (neberu to osobně)... přece správně bys měl napsat - nějakej zamindrákovanej šofér čehokoliv... já na silnicích potkávám stejně dobrý jak v Oct tak v BMW, ale i zamindrákovaný v těchto autech... tohle přece vůbec nesouvisí se značkou vozidla které člověk řídí. Jo, ten krouťák je velkej... ale to není všechno.
7. 11. 2005 18:06
Re: bez titulku
Ty to teda prožíváš... K té pravdě - pravda, Westside, je tam někde venku... to víme všichni. Patent na ní tu měli jedni... už snad nemaj... Nelíbí se mi - úpřímně- ztotožňování jedinců s mdlým rozumem s konkrétní značkou auta... tenhle song jsme tu už dávno odzpívali... je to tak, že co volant, to jiná hlava... a jde to fakt napříč automobilovým spektrem. Proč bych měl zpochybňovat 147? Tomu nerozumím. Italský původ?... myslím, že ten tu nezpochybňuje nikdo. P.S. Nečertím se... nemysli... já to už považoval tam nahoře za ok... a ty teď tady zase píšeš... vše je ok, ujišťuji tě.
6. 11. 2005 20:59
Re: Inflace
:-) No, já k těm deseti napsal tenkrát, že to akorát parkuje... a málem jsem skončil na ARU :-) Jo, souhlas... nikdy v davu... a bacha na masy...
6. 11. 2005 20:56
Re: To je zvláštní...
:-) Já ti nikam nešahám. Pravda ovšem je, že těch 208 koníků smete ERESKA s ladností koncernového tance... tak to prostě je. A prosím, piš slušně, já také nepíši Keksus... respektuji Lexus... koneckonců má číslovka 115 tu je snad ve spojitosti s Lexem poměrně známá... P.S. Tome, tedy, že tě takhle rozpálí ERESKA... :-) Ale vem to prakticky - 99% těch IS tu pojede v tom 2,5l... no a toho fakt ta RS smete. Nebo snad budeš odhazovat cestou zátěž, abys byl s Lexem rychlejší? ;-)
6. 11. 2005 20:50
LEHKÝ POČTY
Tak jsme tu měli už diskuzi k autu za 200, i k autu za 500. Zjistili jsme, že má kde kdo těch 200, ale neexistuje vhodný auto. Za těch 500 už se dá sehnat auto poměrně slušný... jenže skoro nikdo nemá těch 500 :-) ... tak můj dojem je, že jsme se tu našli všichni až u těch kár za melouna. Prostě teprv teď je tu pohoda. U minulejch článků to bylo fakt kolikrát na mačety... kolik já jich jen schytal... Takže jo, auto za melouna... Ideální hranice... Tam se to láme - auto/dělo... Teda výjimky jsou - geteičko je dělo pod meloun a zas je naopak hodně "aut" nad meloun... Řešení tu vykoumal Lones - počkej tejden, brácho, nespěchej, za tejden dostaneš typ na auto, který si budeš závidět i ty sám :-) :yes: P.S. Bude ale za dva... zatím střádej :yes: