Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: kolik bude stát Škoda Roomster?

Tomáš Votruba
Diskuze (104)
Ne, tento průzkum si neobjednala Škodovka, aby mohla nacenit nového Roomstera. Zajímá nás vaše představa ceny u auta jako je Škoda Roomster? Kde by měla začínat?

Ne, tento průzkum si neobjednala Škodovka, aby mohla nacenit nového Roomstera. Zajímá nás vaše představa ceny u auta jako je Škoda Roomster? Kde by měla začínat? Za několik měsíců můžeme porovnat vaše tipy s realitou.

První oficiální fotografie Roomsteru jsme vám ukázali už 25. ledna, u článku se strhla obrovská diskuse, Roomster vás skutečně zaujal. Kolik by měl podle vás stát? Asi stojí za to připomenout, že Roomster je téměř stejně dlouhý jako současná Fabia Combi, širší je jen o několik centimetrů, zato do výšky narostl téměř o 15 cm. Je tedy výrazně delší a vyšší než například Mazda2, ale současně nižší než Citroen Berlingo či Renault Kangoo.

Očekává se využití stávajících motorů Fabie s tím, že zážehový dvoulitr bude u Roomstera nahrazen agregátem 1.6/77 kW, přičemž pouze s tímto motorem bude možno objednat automatickou šestistupňovou převodovku. Oficiální rozdělení výbav bude k dispozici až při uvedení do prodeje, už nyní ale máme téměř za jisté, že součástí standardní výbavy bude dvojice čelních a dvojice předních hlavových airbagů.

Tomáš Votruba
Diskuze (104)
7. 2. 2006 21:25
Re: ha te pe
:yes: :yes:
7. 2. 2006 21:24
Re: ////
Reklama na PUNTO ve mě vyvolává totální averzi - krásnej lak, drcené sklo, poškrábaná kastle, pořezanej od skla... rozřezané gumy... prostě šílené asociace... Jetta... souhlas...
5. 2. 2006 01:39
Re: 5 VEJPLAT
Dobrou, nextrome,... ještě stále mám rozpoznávací schopnosti na té úrovni, že poznám, když někdo píše s rukama za zády...
5. 2. 2006 00:23
Re: 5 VEJPLAT
Univerzální. Dříve se po něm jezdilo koňmo... teď posledních sto let autem.
5. 2. 2006 00:04
Re: Škodovku už nikdy
Jak se to dělá, když se mění jeden válec ;-)