Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Motorka - proč koupit? proč nekoupit?

Ladislav Čermák
Diskuze (160)
Motorka se v posledních letech stává velkou módou, pořídili byste si ji nebo nepořídili? A proč?

Ježdění na jednostopém rychlíku se rychle stává velmi módní záležitostí - počty registrovaných motorek i novopečených motorkářů rostou geometrickou řadou a po stylovém úniku za hranice všedních dní touží čím dál více dosavadních "autíčkářů". Má to samozřejmě i stinné stránky; statistiky nehod, zaviněných řidičem motocyklu, také strmě rostou a daleko větší procento jich končí tragicky. Specifický je také trend nákupu buď levných asijských imitací, nebo naopak špičkových supersportů - prodeje průměrných cestovních strojů tvoří menší procento, než v motorkářsky vyspělých krajích. Zatím jen v plenkách je naopak chvályhodný trend náhrady auta skútrem pro pohyb po přecpaných městech.

Jaký názor máte na motorky a motorkáře vy? Jezdíte na motorce? Uvažujete nebo sníte o její koupi? Nebo naopak? Proč ano? Proč ne? Těšíme se na vaše názory!

Ladislav Čermák
Diskuze (160)
14. 5. 2006 19:05
Re: AŽ SI PŮJDEŠ PRO MOTORKU
Jistě... jen... u motorky jsou přehmaty podstatně dramatičtější, nežli u psacího stroje... ;-) Myslím, že motorkář by měl přesedlávat z menší kubatury na větší... takovej postupnej růst...
14. 5. 2006 18:03
Re: 2
Dneska ne, proč? ;-)
14. 5. 2006 18:00
Re: AŽ SI PŮJDEŠ PRO MOTORKU
:-) :yes: ...ty jsi šílenec ;-) :yes:
14. 5. 2006 17:58
Re: AŽ SI PŮJDEŠ PRO MOTORKU
;-) :yes:
14. 5. 2006 17:57
Re: AŽ SI PŮJDEŠ PRO MOTORKU
;-) :yes: