Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: nové, nebo ojeté?

Tomáš Votruba
Diskuze (183)
Jaké máte zkušenosti s nákupem ojetých vozů v bazarech? Vyplatí se to? Nebo je lepší si připlatit a poohlédnout se po novém či zánovním voze. Vyjádřete se v diskusi.

Jaké máte zkušenosti s nákupem ojetých vozů v bazarech? Vyplatí se to? Nebo je lepší si připlatit a poohlédnout se po novém či zánovním voze. Je jasné, že u ojetého vozu člověk nemá nikdy stoprocentní jistotu o technickém stavu a jeho původu.

Spousta lidí ale pořád nemá dostatek finančích prostředků na nový vůz, přestože nabídky dovozců jsou čím dál lákavější. Jedinou možností pak bývá leasing. Jak se díváte na přístup českých autobazarů? Není lepší našetřit si více peněz a pořídit si nový vůz? A nebo jste opačného názoru?

Tomáš Votruba
Diskuze (183)
10. 8. 2005 22:21
Re: solidní (tzn.nad 1 mil.Kč)
Jo
7. 8. 2005 23:16
Re: Jak nepřijít k úrazu
7. 8. 2005 23:12
Re: KUP STOLETÍ
Souhlas
7. 8. 2005 23:05
Re: KUP STOLETÍ
Ověřuješ si názor, nebo to sem pouštíš stereo záměrně. Je znát, žes zatím ten milion viděl akorát v televizi, nemohl bys tu jinak psát tyhle nereálné představy. Nechci tě tlačit ke zdi, ale proč je pro tebe rozhodná ta hranice jednoho melounu? Vždyť tu svou teorii můžeš uplatňovat u jakékoliv částky... A motor 4,2? Tak ten ti tedy nepřeji vůbec... To už totiž míříš do revíru rentiérů... ovšem to bys neuvažoval o ojetině, viď. P.S. Kup století tedy rozhodně není A8, 4,2 po 7 letech v terénu... Taková blbost, Marku.
7. 8. 2005 22:51
Re: Nebojte se silných ojetých aut!Je to bezpečnější než nov
Nikdo. Ale ono ani nejde o otáčení, Mark to nemůže myslet vážně. Nevím, zda ví kolik stojí zákonná pojistka na objem 4,2l. Ale je to totální nesmysl zvažovat novou Oct II proti 7 let ojeté Audi 4,2. Podle mně je to názor mladého kluka, kterej to zatím posuzuje jen teoreticky... Možná nám to osvětlí podrobněji. Například jestli už s 4,2 motorem brousil po Praze a pak zajel k pumpě... Nebo jestli už na A8 kupoval sadu zimních gum...