Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse o autostopu: berete někdy stopaře? Nebo stopujete sami?

Tomáš Votruba
Diskuze (110)
Je tu další sobotní diskuse, tentokrát na téma autostop - tedy bezplatná přeprava cizím autem. Když jste v autě sami, nebo máte poloprázdný vůz, berete někdy stopaře? Stopujete někdy sami?

Pro řidiče

Je tu další sobotní diskuse, tentokrát na téma bezplatné přepravy autem. Když jste v autě sami, nebo máte poloprázdný vůz, berete někdy stopaře? Nebo jste to dělali dřív a po tom, co jste se spálili, už to neděláte? Máte se stopaři pozitivní, nebo spíš negativní zkušenosti? Upřednostňujete holky, nebo kluky? :)

Pro stopaře

Své názory sem může psát i druhá strana, a to ohledně zkušeností a zážitků při stopování. Když někam jedete, domlouváte si odvoz přes internet, nebo čekáte u cesty? Jak dlouho jste na svůj "stop" nejdéle čekali? Kam nejdál jste stopem dojeli?

Tomáš Votruba
Diskuze (110)
19. 12. 2005 18:51
Re: sraby
Máš pěkný priority :-) Auto není vůbec důležité, je to jako mít boty. Když je nemáš sedíš v hospodě a hledáš svý dávný sny... tam je ale nenajdeš.
19. 12. 2005 18:45
Re: ach jo..
:yes: :yes:
18. 12. 2005 23:15
Re: pohoda
Já zas myslel, že se pokoušíš vrhat se na mě :-) To nic... OK.
18. 12. 2005 23:13
Re: pohoda
Jo, trojúhelníčky... není vidět do stran. Přepážka... krutá daň... možná smazává radost z dobrodiní odpočtu daně jiné, viď. Nechme to na samostatnou diskuzi, aby nás někdo nekritizoval, že nepíšem k tématu...
18. 12. 2005 22:51
Re: pohoda
Co máš poprvé, Kangoo nebo N1? Co se týká té N1 na Porsche Cayenne a spol... :-) stálo by to za samostatnou diskuzi. Tam je přece hlavní problém ta blokace zadního opěradla... resp. jeho omezení ve variabilitě při možném sklápění...