Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: raději značkový servis, nebo sousedovu garáž?

Tomáš Votruba
Diskuze (144)
Automobilky nevydělávají pouze na výrobě a prodeji aut, ale také na jejich servisování. Jaké máte zkušenosti se servisy? Necháte se rádi svěřit do péče odborníků, nebo většinu oprav řešíte tzv. "na koleně?"

Automobilky nevydělávají pouze na výrobě a prodeji aut, ale také na jejich servisování. Jaké máte zkušenosti se servisy? Necháte se rádi svěřit do péče odborníků, nebo většinu oprav řešíte tzv. "na koleně"?

Pokud se máme bavit o nových autech, tam všechno stojí a padá se zárukou vozidla. Přesto by bylo zajímavé, kdybychom vzájemně porovnali vaše negativní i pozitivní zkušenosti se značkovými, resp. autorizovanými servisy a nejlépe i s konkrétními značkami. Dále úroveň doplňkových služeb (např. náhradní auto) a vůbec celkový přístup k zákazníkovi.

Pokud máte starší vůz, spousta z vás jistě i nadále nedá dopustit na pořádný servis, někteří další si vystačí s průměrnou autodílnou na vesnici a ti nejotrlejší spravují auto s kamarádem v ulici. Jaký servis vašemu vozu dopřáváte vy?

Tomáš Votruba
Diskuze (144)
5. 5. 2020 12:59
Re:
Myslim, že něco mezi je neautorizovaný servis ne? :D
S tím já mám dobrou zkušenost. Kvalitně a za dobrou cenu. A hlavně je dobrý vědět, že i tak záruku neztratíte viz článek tu https://www.euromotors.cz/…ruku-neztratite/
:)
22. 1. 2006 12:24
Re: Nekdy si nevyberes
Geteíčko chválím :yes: Zapracuj trochu na vejplatě ;-) pak to nemá chybu. Aby tedy bylo jasno - tys na Plzeňský nebyl u Porsche jako u Porsche. Byl jsi nejspíš u Porsche Praha, který dělá celej koncern a protože tam má pár procent obchodního podílu i Porsche... nese se Smíchovem tenhle hrdej název. Možná jsi nám měl napsat, co ti opravili na motoru... P.S. jaká láce, hodinový sazby jsou všude stejné, a co stojí polomotor ti řeknou i na telefonickej dotaz... Píšeš to, jako byste na Moravě měli komunismus... Je fajn, žes nezanevřel na Porsche :yes:
21. 1. 2006 17:53
Re: servis???
:yes:
21. 1. 2006 17:49
Re: RUDÉ TEMNO
:-)
21. 1. 2006 17:46
Re: GARÁŽOVEJ KOVBOJ
:-) Přesně... já uměl rozebrat na stovce hlavu válců poslepu... třikrát mi fouklo těsnění... :-) :yes: