Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: řídili jste někdy pod vlivem alkoholu?

Tomáš Votruba
Diskuze (92)
Řídili jste někdy pod vlivem alkoholu, nebo jiných návykových látek? Přiznejte se, v diskusi na AUTO.CZ vám pokuta ani ztráta bodů nehrozí.

Řídili jste někdy pod vlivem alkoholu, nebo jiných návykových látek? Přiznejte se, v diskusi na AUTO.CZ vám pokuta ani ztráta bodů nehrozí. Od 1. července jsou zavedeny vyšší sankce. Strážníkům obecní policie je umožněno v případě podezření provést orientační dechovou zkoušku na alkohol. Nově může policista v určitých případech zadržet řidičský průkaz nebo i zabránit v další jízdě.

Při poslední dopravně bezpečnostní akci Kryštof bylo na začátku července zkontrolováno téměř 100 000 vozidel. Alkohol před jízdou použilo 226 řidičů. Hříšníků, kteří jezdili tzv. "pod vlivem", bylo určitě mnohem víc. Alespoň před zavedením bodového systému. Sedli jste vy sami někdy za volant po požití skleničky, piva nebo i většího množství alkoholu či drog? Přiznejte se.

Tomáš Votruba
Diskuze (92)
16. 7. 2006 12:58
Re: OT: Výborné video o driftu
Nikdy jsem nikde nenapsal, že japonská auta nenesou radost, vzrušení, andrenalin. Co se týká "zatáčení", pak dle opakovaných testů Lexů z lux segmentu je, že odezva volantu není určena k orgasmům na okreskách. :yes:
15. 7. 2006 23:16
Re: OT: Výborné video o driftu
:yes:
15. 7. 2006 23:14
Re: promile
No, je vidět, že ti není 70... Až to nastane (a pokud nebudeš pít, máš větší šanci), vzpomeň cos kdysi napsal na auto.cz... s každým pivem se prodlužuje reakční doba a zvyšuje sebevědomí... morbidní kombinace, kterou ovšem postrádá právě ten 70tník. Ten má jen (možná) delší reakce. Tak proto - ani decku. Zásadně. Ani ve dvaceti ani v sedmdesáti...
15. 7. 2006 22:22
Re: JE TO JEDNODUCHÉ
:-) :yes:
15. 7. 2006 20:25
Re: Se taky přiznám
:-) :yes: