Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuze: splněné a nesplněné automobilové sny

Ondřej Láník
Diskuze (182)
Také máte svůj seznam automobilových snů? Soupis, který je v tom nejhlubším šuplíku úplně na dně nebo jej nosíte alespoň v hlavě?

Ve škole nám říkali, že bychom měli udržovat s maximálním úsilím tzv. "seznam snů". Byl to v podstatě soupis všeho, co bychom mohli jednou využít, či potřebovat, ale co momentálně není k dispozici a dostupnost v nejbližších letech nevypadá ani trochu reálně. Vládní i nevládní grantové agentury občas naznaly, že projekt na který jsou žádány prostředky je smysluplný, resp. ostatní konkurenční projekty byly horší a tak docházelo nepravidelně právě na tento seznam a plnění vysněných záměrů.

Jsou Vánoce a tak si říkám, že by bylo dobré připomenout, jaké mají naši čtenáři automobilové sny. Předpokládám, že to v mnoha případech budou dvou, tří, čtyř nebo snad i šestikoloví miláčci, které jste si zamilovali v mládí nebo teprve před nedávnem.

Zkuste se však zamyslet, inspirovat a snad i obohatit ostatní čtenáře také trochu jinými, třeba méně hmatatelnými sny. Pro mnoho lidí je snění motorem, který je žene vpřed, motivací k lepším výsledkům, lepším životu a lepší budoucnosti.

P.S. Příběhy o splněných motoristických snech jsou pochopitelně obzvláště vítány!

P.S.2: Dárek od čtenáře Marka.

P.S.3: Dárek od čtenáře Ricarda.

Ondřej Láník
Diskuze (182)
5. 8. 2015 20:48
muj Matyzek
Jako spravne zenske se mi vzdycky libily mala auticka. Po autoskole v 98 jsem prohledavala bazary a hledala stareho Fiatka.Nakonec mi to manzel rozmluvil, ze je to kram. Asi po peti letech jsem mela svoje prvni auto. Skodu 120 ;). Nesmela couvat za studena a obcas jsem jezdila " na vodu", ale mela jsem vlastni auto. Pak prisel Peogeot 405 a Berlingo. Za kazde auto jsem byla vdecna, ale nejradeji mam meho Matyzka. Jezdim s nim rok, je maly, roztomily, co vic si prat. Mam ho o to radeji, ze je to vzpominka na maminku.
Avatar - Charger
26. 12. 2006 20:24
Re: No tak u mě:
Já zapomněl na Dodge charger :-O :*) >:-[]
Avatar - Charger
26. 12. 2006 20:23
No tak u mě:
BMW M5, Porsche 911 GT3, Ariel atom supercharger, Pagani zonda F, Lotus Omega (Carlton), Porsche Cayman, Clio 182 Trophy a 197, Aston Martin V8 Vantage prodrive......já vím..jsem snílek :-)
Avatar - Charger
26. 12. 2006 20:20
Re: M3
první a poslední? To těžko ;-)
Avatar - Charger
26. 12. 2006 20:14
Re: Pagani Zonda F
jo jo..taky bych si nechal líbit :yes: :yes: