Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 07/2015

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších a nejsledovanějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 112 článků s novinkami a videi.

Přinášíme přehled těch, které minulý týden vzbudily největší zájem. Které novinky a videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Třetí novodobá generace modelu Škoda Superb se ukazuje na prvních oficiálních snímcích. Po interiéru tak máme i pohled na automobil z ptačího pohledu či detail světlometu. Odhalení celého vozu proběhne 17. února.

Když půjdete do prodejny pro nový vůz, nikdy nebude mít na tachometru nulu. Sledovali jsme cestu zbrusu nové Škody Octavia Scout z výrobní linky v Mladé Boleslavi až k zákazníkovi v Praze, během níž se kola vozu poprvé dotkla asfaltu.

Přijedete domů, vypnete motor a odcházíte. Za pár hodin je vaše auto v plamenech a s ním i část garáže. Co uděláte? Pochopitelně zavoláte hasiče a začnete se shánět po odpovědi, proč ke vznícení vozu došlo.

Jezdit po tramvajovém pásu se rozhodně nevyplácí. Své o tom ví řidič jistého Volva V50, jehož vůz nechtěně uvízl na kolejích. Náš spolupracovník Tomáš Pudil v tu chvíli jel tramvají, která nemohla kvůli vozu dále pokračovat. „Řidič vyjel od viaduktu, a buď se spletl, nebo se nechtěl zdržovat za automobily, které od Skalky projíždějí kolem tramvajového ostrůvku a pak se otáčejí. Jenže netušil, že s koncem ostrůvku končí také panely. Takže skočil do kolejiště na pražce a štěrk a tam okamžitě uvázl“, popisuje celou situaci Tomáš Pudil.

Na začátku tohoto týdne jsme vám ukázali jednu z prvních upoutávek k sedmému pokračování série Rychle a zběsile. Tehdy však šlo o jednu z producenty tučně zaplacených reklam k letošnímu Super Bowlu, který je jedním z největších sportovních svátků USA.

Modernizovaný Ford Focus jsme v redakčním testu prověřili poměrně nedávno a vedle toho, že vůz jízdně trochu ztratil jiskru, nás trápila jedna věc – příliš „opatrný“ stabilizační systém. Proč tomu tak je vysvětluje Ford ve svém novém videu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)