Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 09/2015

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších a nejsledovanějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 105 článků s novinkami a videi.

Přinášíme přehled těch, které minulý týden vzbudily největší zájem. Které novinky a videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Nová Škoda Superb se s velkou slávou představila minulý týden. Podobu kombi, které dorazí ještě v letošním roce, však zatím můžeme odhadnout pouze z výtvorů grafiků.

Nový Volkswagen Touran se mezigeneračně prodloužil o 130 milimetrů. V prodeji se objeví na podzim. Naživo jsme vůz viděli při prezentaci ve Wolfsburgu.

Novinku Škoda Superb III s karoserií liftback jsme si v posledních týdnech představili od podlahy až po střechu. O její praktičtější variantě Combi však zatím víme pouze to, že se ukáže na podzim na autosalonu ve Frankfurtu a do prodeje se dostane ještě v letošním roce.

Mít rande s krásnou blondýnkou je jistě snem mnoha mužů. Jízda s ní za volantem nového Fordu Mustang však zpočátku nevypadá jako procházka růžovým sadem. Jak to celé dopadne? Podívejte se na přiložené video.

Zajímalo vás někdy, jak probíhá profesionální polepení vozu ochrannou fólií? Volkswagen Golf na tomto videu se nejdříve sám odstrojí, aby jej pak nástroje polepily do světle modré barvy.

Mercedes-Benz G je impozantní vůz. Jak automobilka ukazuje v novém videu, jsou jeho hranice pro běžného smrtelníka takřka nedosažitelné.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)