Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 13/2014

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 132 článků s novinkami a videi.

Přinášíme vám seznam těch, které mezi nimi vzbudily největší zájem. Které novinky a která videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Ulrich Hackenberg, zodpovědný za technický vývoj u značky Audi, na výroční tiskové konferenci oznámil, že skupina Volkswagen připravuje "revoluci v účinnosti benzinových motorů s elektromechanickou asistencí přeplňování a proměnnými kompresními poměry."

Městské crossovery segmentu B se po celém světě těší velké oblibě. Po zveřejnění informací o překonání výroby 100.000 kusů Peugeotu 2008 ještě v roce uvedení se přidává také Renault s modelem Captur. Jen za loňský rok se pro něj celosvětově přiklonilo skoro 94.000 zákazníků. Počet vyrobených kusů stejně jako v případě 2008 překročil metu 100.000 ještě před koncem prvního roku prodeje.

Redakcí každý rok projde řada celá testovacích automobilů, odhadem něco ke dvěma stovkám. Některé z nich se nám vryjí do paměti tím, že jsou báječná a rádi na ně vzpomínáme, naprostá většina však nezanechá v paměti redaktorů hlubší stopu.

Stejně jako jinde ve světě jsou i české dálnice plné nedočkavců, kteří se nestydí přikročit k nedovolenému způsobu předjíždění, aby se na místo určení dostali třeba jen o pár minut dříve. A to i s vědomím, že náš bodový systém tyto případy postihuje uložením pokuty a přičtením sedmi trestných bodů.

Snad nikomu se v raném věku nevyhnulo napodobování zvuků motorů. Případ z následujícího videa však nemá k realitě daleko.

Kdy jste naposledy viděli deset nejrychlejších Ferrari na jednom místě? Reálně asi nikdy, následující video však dokáže zážitek zprostředkovat.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
1. 4. 2014 21:50
A čo z toho?
Najčítanejší nerovná sa najlepší a dosť často má najviac návštevníkov riadna "srágora".
Najohnivejšie diskusie sú mnohokrát iba o tom, jak redaktor svoju prácu zase odflákol a aké odpady nám to pod nos strkáte... :-!