Doprava po městě se mění. Přichází na řadu elektrické koloběžky a jednokolky

Prezentace klienta

V současné době se stále více klade důraz na ekologii. Výrobci automobilů se začínají orientovat na elektromobily, neboť nezatěžují životní prostředí.

Ovšem ekologičtí aktivisté apelují na to, aby obyvatelé ve velkých městech používali pro přepravu po městě namísto automobilu spíše alternativy v podobě elektrických koloběžek a jednokolek. V následujících řádcích vám představíme modely od značky Inmotion.

Elektrické jednokolky

V bohaté nabídce společnosti Inmotion najdete hned tři elektrické jednokolky – V10, V8 a V5F. Všechny uvedené jednokolky disponují velkými pedály se silikonovou gumou pro pohodlnou jízdu. Jednotlivé modely se liší vlastnostmi, funkcemi, dojezdem a maximální rychlostí. Třeba nejvyšší model Inmotion V10 dokáže jet rychlostí až 40 kilometrů za hodinu a na jedno nabití ujet až 100 kilometrovou vzdálenost! Dále má ochranu před přehřátím a přetížením, světla, vnitřní chlazení a dvojitý čip pro maximální bezpečnost.

Elektrické koloběžky

Společnost Inmotion dále nabízí kvalitní a precizně zpracované elektrické koloběžky, a to hned tři modely L8F, P1F a T3. Elektrická koloběžka Inmotion L8F se vyznačuje inovativním osvětlením, které si sami navolíte podle svých představ. Přední LED osvětlení umožňuje více než 65 tisíc různých barevných kombinací. Všechny elektrické koloběžky snoubí moderní technologie a působivý design. Bez problémů koloběžku složíte a uložíte do skříně, či kufru auta. Samozřejmostí je také jednoduché ovládání, přičemž koloběžka se zapne automaticky, jakmile se na ní rozjedete. Stejně tak se i sama vypne, a to po 30 sekundách, co koloběžku nebudete používat. Přímo na řídítkách se nachází displej s ukazatelem rychlosti, připojení a stavem baterie, a tak máte všechno pod kontrolou. Maximální rychlost 30km/h a dojezd až 30 kilometrů na nabití.

Podívejte se tedy do bohaté nabídky výrobce INMOTION, jenž udává trendy v elektromobilitě. Vedle jednokolek a koloběžek ještě nabízí další elektrické vychytávky jako hovershoes a elektrické skateboardy.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly