Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dosavadní ředitel Kia Motors Europe odstupuje ze své funkce

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Byung- Tae Yea, prezident Kia Motors Europe, s okamžitou platností odstupuje ze své pozice. Nově bude zodpovídat za export Hyundai Motor Company se sídlem v korejském Soulu.

Během dvouletého působení pana Yea ve funkci prezidenta Kia Motors Europe zaznamenala Kia na evropských trzích obrovský růst. Jeho nástupcem byl jmenován pan Ho Sung Song, který pracoval od svého příchodu do Hyundai Motor Company v roce 1988 na několika vysokých postech v rámci organizací Hyundai, resp. Kia.

Hu Sung Song má bohaté zkušenosti jak ze zámoří, tak i ze svého působení v Evropě. Zastával několik vedoucích manažerských pozic, než byl v roce 2007 na téměř 3 roky jmenován prezidentem Kia Motors France. Následně vedl skupinu plánování exportu Kia Motors Corporation a později působil ve vedoucí roli v oblastech rozvoje obchodu Hyundai Motor Group v roce 2012.

Coby nový prezident Kia Motors Europe bude pan Song počínaje dnem 23. září 2013 pracovat po boku pana Michaela Cola, COO Kia Motors Europe. Společně povedou značku Kia k dalšímu růstu v Evropě, která i nadále zůstává oslabeným trhem.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)