Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ředitelka české divize Audi odchází z funkce

Jan Mička
Diskuze (0)
Anna Gruberová, dosavadní ředitelka divize Audi společnosti Porsche Česká republika, odchází na vlastní žádost po jedenácti letech ze společnosti Porsche Holding.

Anna Gruberová, MBA působila ve skupině Porsche Holding na různých manažerských pozicích. Začínala v Porsche Inter Auto CZ, kde zastávala pozice ředitelky korporátní komunikace a personální a marketingové ředitelky. Navíc měla na starosti oblast pojištění za celou skupinu a nakonec zastávala pozici Porsche Import Director. Posléze přešla do společnosti Porsche Česká republika, kde byla ředitelkou divize Audi.

„Jedenáct let strávených v Porsche byla ta nejlepší profesní zkušenost, jakou jsem si mohla přát,“ říká A. Gruberová. „V rámci Holdingu jsem dosáhla všeho, co jsem si vytýčila. Nyní pro mne nastal čas na další výzvu, kde bych ráda zúročila nabité zkušenosti. Po několika týdnech odpočinku bych se ráda vrhla do něčeho nového, možná i neznámého. Aktuálně zvažuji nějaké nabídky včetně alternativy vlastního soukromého podnikání.“

Stávající kompetence ve vedení divize Audi, společnosti Porsche Česká republika, přebírá s platností od 1. října 2013 do doby stanovení nového šéfa značky pan Thomas Otter ze společnosti Porsche Holding Salzburg, který v současné době působí u českého importéra jako projektový manažer.

Jan Mička
Diskuze (0)