Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Druhá série The Grand Tour odstartuje v říjnu a slibuje změny. Čeho se dočkáme?

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se již v říjnu vrátí v pokračování populární show The Grand Tour. A podle prvních informací tvorba opět přijde na pěkný balík peněz!

Na nový pořad tria protagonistů se v závěru loňského roku s napětím čekalo. Každého zajímalo, jak se Clarkson, Hammond a May vypořádají s koncem v Top Gearu a přesunem na Amazon. Nová show sklidila i díky košatému rozpočtu úspěch a pokračování v podobě druhé série tak bylo samozřejmostí.

Tvůrci zatím příliš sdílní nejsou, ale nakonec nám May v rozhovoru pro The One Show na BBC prozradil alespoň něco. Víme tak třeba to, že rozpočet druhé řady bude přibližně stejný jako ten pro první sérii.

„Je to spousta cestování, je to mnoho lidí, kteří jsou do toho všeho zapojeni. Potřebujeme kvalitní techniku, protože natáčíme v rozlišení 4K,“ připomněl May, kam putují výdaje za show. „Pořad bude do značné míry stejný. Připravili jsme nějaké novinky, ale ty vám nemohu sdělit, je to tajemství!“

O jaké novinky by se mohlo jednat? The Grand Tour přišla s obdobou Stiga – „Američana“, který byl diváky považován za nejslabší článek celé show. Fanouškům série chybí také rozhovory s celebritami, které byly součástí pořadu v Top Gearu. V tomto ohledu mají Clarkson a spol. svázané ruce, protože podobnost jejich tvorby s původním Top Gearem důkladně hlídají právníci BBC.

Z příspěvků, které protagonisté postupně zveřejňují na sociálních sítích, víme, že stále cestují po světě. V rámci druhé série dokonce zavítají do Chorvatska. Kromě klasických vozů a supersportů se můžeme těšit také na pasáž s motocykly. V říjnu tohoto roku odstartuje druhá série The Grand Tour opět na Amazonu.

Zatím si můžete připomenout alespoň to, jak nás trojice moderátorů lákala na první sérii...

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Avatar - Dinar
9. 6. 2017 08:00
Jsme natěšenej,
vypadá to opět na pěkný podzim. :-) :yes: