Druhé kolo soutěže s Ambi Purem ukončeno, známe vítěze!

Aleš Jungmann
Diskuze (2)
I druhé kolo soutěže o zajímavé ceny od společnosti Ambi Pur již zná své vítěze. Čí špinavé interiéry se vám nejvíce líbily?

Zadání znělo jasně: vyfoťte špinavý interiér, pošlete nám jej a počkejte, zda se vám podaří nasbírat největší počet hlasů. Povedlo se? Pak jste vyhráli kartu CCS s kreditem 10 tisíc Kč plus balíček kosmetiky v hodnotě 1.500 Kč!

Ani další v pořadí však rozhodně nepřišli zkrátka. Dokonce každý, kdo se do soutěže přihlásil (a jeho fotografie vyhovovala zadání) vyhrál, byť symbolickou, cenu. To potěší, že?

Seznam výher a výherců je následující:

1. místo - výherce: Gabi_s

  • 1x karta CCS s kreditem 10 000,-
  • 1x balíček kosmetiky 1 500,-
  • 1x osvěžovač Ambi Pur

2. místo - výherce: JajinkaJ

  • 1x karta CCS s kreditem 5 000,-
  • 1x balíček kosmetiky 1 000,-
  • 1x osvěžovač Ambi Pur

3. místo - výherce: Jaroslav

  • 1x karta CCS s kreditem 3 000,-
  • 1x balíček kosmetiky 500,-
  • 1x osvěžovač Ambi Pur

4. místo - výherce: M4tty

  • osvěžovače Ambi Pur na 1 rok (6 ks)

5. místo - výherce: Květa Červenková

  • osvěžovače Ambi Pur na 0.5 roku (3ks)

6.-20. místo - výherci: Ali, Roman, Maruška, Mišanka, Edge01, Patrik, Lukša, Dajos, Patrik Horváth, Anet, terek, LOL, petr, Peter

  • 1kus osvěžovače Ambi Pur

Kompletní přehled výherců i s počtem hlasů jednotlivých fotografií, jakož i pravidla soutěže najdete na hlavní stránce soutěže s Ambi Purem. Ve druhém kole už byla uplatněna následující pasáž pravidel: Účastník Soutěže může v rámci všech tří kol Soutěže vyhrát hlavní cenu (1. až 3. místo) pouze jedenkrát. V případě, že by se soutěžící umístil ve vícero kolech na prvních třech místech, bude se postupovat následovně: započte se mu pouze dříve dosažená pozice na prvních třech místech a v dalších kolech, kde by se umístil v rámci prvních třech míst, se jeho umístění posune na nejblíže následující místo, kde nejsou udělovány hlavní ceny a soutěžící, kteří následovali ve výsledcích po jím uvolněné výherní pozici se posunou o jednu pozici výše (s výjimkou výherního místa mimo hlavní ceny, který takovýto soutěžící v dalším kole obsadí v souladu s tímto pravidlem).

Všem výhercům gratulujeme!

Dnešním dnem soutěž, zahájená 14.2. 2013, sice oficiálně končí, avšak nebojte se, velmi brzy budeme v soutěžení pokračovat.

Aleš Jungmann
Diskuze (2)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
Avatar - Martin911Turbo
12. 3. 2013 19:36
nabídka vůní
Bohužel s Ambipurem jsem před časem skončil jejich velmi malá nabídka vůní do auta z nichž jediná použitelná Grand Prix, kterou jsem si koupil dost do zásob se nedělá a zbytek je o ničem...
Přešel jsem na firmu California Car Scent a jsem spokojený, jemná, nevtíravá vůně :yes:
Avatar - tune.lar
12. 3. 2013 08:32
vliv na zdraví
Osvěžovač v autě jsem dříve hojně využíval, pak jsem v autě začal trávit velkou část pracovního dne a uvědomil si, že vdechovat několik hodin deně aerosoly s různýma přísadama nebude pro mé plícemoc OK. od té doby, už to bude pár let, nesnesu jakýkoliv osvežovač vzduchu, jak v autě, tak nedejbože v obytném pokoji, a v neposlední řadě taky na wc.