Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elegance i v zimě – LEVNÁ hliníková kola!

Prezentace klienta
Diskuze (0)

Jednou ze zajímavých akcí nadcházející zimní sezóny je ELEGANCE I V ZIMĚ, která nabízí hliníková kola za podobnou cenu, za jakou byste nakoupili plechová kola spolu s poklicemi. Pro dnešní hliníková kola již neplatí, že svoji kvalitou nevydrží náročné prostředí zimních vozovek a že za nákup jedné sady kol zaplatíte několikrát více než za známé „plecháče“. Kola z této nabídky procházejí při výrobě testováním v prostředí intenzivní soli po dobu 5000 hodin, tedy 208 dnů, aniž smí dojít k jakémukoliv poškození.

Hliníková kola mají oproti plechovým několik výhod. Ve většině případech jsou znatelně lehčí a vůz tak může snadněji akcelerovat či pouze pomocí menšího valivého odporu šetřit náklady na pohonné hmoty. Navíc odvádějí lépe teplo od brzd a co je nejdůležitější vypadají na autech velmi atraktivně. Za tyto výhody bylo vždy nutné několikanásobně více zaplatit, nyní však můžete porovnat nabídku hliníkových a plechových kol na Pneuexpert.cz. „Navíc tento týden všem zákazníkům nabízíme i nákup na .

Zde je možné provést výběr správných kol i pomocí on-line grafického konfigurátoru. Po zvolení vašeho vozu a jeho barvy jsou Vám nabídnuta kola, která na vůz pasují a zobrazena přímo na něm. Výběr pomocí této aplikace zvládne i zákazník, který se dokonale neorientuje ve všech technických detailech a v případě potřebné rady je možné kontaktovat vyškolený zákaznický servis či on-line poradnu.

Vybraná kola je možné v případě zájmu ihned koupit a využít nabídky dopravy zdarma na jakoukoliv adresu v ČR. Ke kolům jsou nabídnuty i pneumatiky, které při společné objednávce Pneuexpert.cz automaticky smontuje a vyváží bez jakýchkoliv dalších příplatků a řidič pak může zkompletovaná kola pouze nasadit na svůj automobil.

Prezentace klienta
Diskuze (0)