Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Exkluzivně: video nové Škody Fabia

redakce AUTO.CZ
Diskuze (212)
Speciální špionážní díl Roadlook TV přináší exkluzivní záběry nové Škody Fabia přímo z provozu. Prohlédněte si klíčový model Škody Auto v akci.

Nová Škoda Fabia se stala v posledních dnech štvanou zvěří. Zájem o mladoboleslavskou novinku není překvapivý, vždyť od roku 1999, kdy vstoupila na trh, drtí alespoň v České Republice konkurenty brutální silou. Nasnadě je tedy otázka, zda nový model bude vybaven tak, aby na úspěchy současného modelu navázal. V speciálním špionážním díle Roadlook TV vám ukážeme novou Fabii v akci a přidáme veškeré známé informace. Špionážní fotografii nové Fabie najdete v našem starším článku.

Starší díly Roadlook TV:

redakce AUTO.CZ
Diskuze (212)
8. 11. 2006 18:39
Re: Cenzura
Ne... ale idiot v Passatu >:D to mě zvedá z křesla ;-)
Avatar - Dinar
8. 11. 2006 14:23
Re: Cenzura
S pamětí problém nemám, celkem bych řekl, že mám přehled, o čem, kdo a jak ve zdejších diskusích píše. Pokud jsi ten dCi jehož téměř každý příspěvek o čemkoliv s logem koncernu VW, je negativní, pro kupce VW má jen útrpný úsměv, pak ti můžu říct jediné, věřit, že u příspěvku tohoto dCi, kde pointou je "idiot v passatu" šlo o "skutečnou příhodu" a záměrem nebyla provokace, můžu jen velmi těžko, pokud jsi jiný dCi, který se tu z čista jasna zjevil, pak se omlouvám. Sám víš nejlíp, jak to je, jak jsem psal, mě bude stačit, pokud "idiota" napříště vynecháš. Každý přece ví, že kdo chce vidět idiota, musí do ředitelny. ;-)
8. 11. 2006 13:52
Re: SKODA AUTO
snažíš se zbytečně, je to jako házet perly sviním ;-) jinak pěkný názor
8. 11. 2006 12:38
Re: Cenzura
Nepasovalo mi k tobě to, že bys to napsal s tím ošklivým akcentem... že bys svým příspěvkem tak lacině shazoval Passata... ale uznej, že když si to přečteš... člověka napadne ledacos, a nemusí být zrovna paranoik. Ale je to vysvětleno :yes:
8. 11. 2006 12:35
Re: Cenzura
Ale není... nahoře ti píšu, že být tam já, lítaj katuše... Sice mi to k tobě nesedlo, nicméně jsem na to koukal také velmi zaraženě. Myslím, že kdybych napsal obdobný příspěvek a zaměnil Passata za Megane... schytal bych to od tebe také... Bylo to zavádějící a trochu nešťastné... v této době rozjitřelé fascinujícími prodejními uspěchy VW ausgerechnet s Apoštolem. Mimochodem... Myslím, žes to tu celé dobře ozřejmil :yes: