Exkluzívní v exkluzívním. Audi R8 v Audi Terminalu.

Prezentace klienta
Supersportovní automobil automobilky Audi – model R8 - je postaven na prototypu Audi Le Mans quattro, který byl uveden na Frankfurtském autosalonu v roce 2003. Vůz je vybaven jako vůbec první model značky motorem uloženým uprostřed.

Řeč atletických tvarů Audi R8 upozorňuje jen decentně na to, co v tomto voze skutečně je - výkon v ryzí podobě s exkluzivní výbavou.

Skladový vůz AUDI R8 ihned k odběru!

Audi R8 je stejně klidné, pohodlné a vhodné pro každodenní použití, jako jeho konkurent Porsche. Interiér navržený pro pohodlí je vyroben z kůže, hliníku a uhlíkových vláken, známých jako karbon.

Největší slastí pro uši posádky tohoto supersportu je samozřejmě burácení motoru za zády a pod zadním oknem se prezentuje jako umělecké dílo ve velké vitríně. Tento vůz si tedy na silnici nepochybně získá zaslouženou pozornost! Každý, kdo už jízdu v Audi R8 zažil, může potvrdit, že jeho řízení je opravdu delikátní záležitost. Supersport totiž zaznamená i ten nejmenší pohyb a hned změní směr jízdy. Bez nadsázky se dá říci, že jízda s Audi R8 je zážitkem doslova adrenalinovým a to díky vyváženým jízdním vlastnostem, účinným brzdám a neskutečně pružnému motoru. A právě nyní naleznete tento obdivovaný automobil v autosalonu TOP CENTRUM car, který ho navíc nabízí za speciální zvýhodněnou cenu!

Společnost TOP CENTRUM car je jedním z pouhých pěti autorizovaných míst pro prodej a servis sportovního modelu Audi R8.

Nejmodernější areál Audi Terminal

Rodinná společnost s dvaadvacetiletou tradicí TOP CENTRUM car s.r.o. působí v areálu o rozloze 15.000 m2, stojícím na okraji Kyjova v okrese Hodonín. Samotná budova této společnosti, navržená podle nejnovějšího architektonického konceptu Audi, stojí na 120 pilotech a má dvě nadzemní a jedno podzemní patro. Celková zastavěná plocha je 5300 m2, v suterénu se nachází podzemní parkoviště s plochou 2500 m2 a kapacitou 180 vozů i prostory pro uskladnění pneumatik. Z energetického hlediska je nový areál takřka plně soběstačný. Vlastní solární elektrárna pokryje asi 90 % nároků na energii, včetně vytápění.

Hlavním cílem je spokojený zákazník

Uvnitř budovy se nachází výstavní plocha pro 17 vozů, Audi café a kancelářské boxy s připojením k internetu, které mohou využívat zákazníci při čekání na servis. Součástí showroomu je i oddělená místnost pro předání nových vozů. Pracovníci servisu mají k dispozici nejmodernější technologie, které zahrnují rychlou kontrolu geometrie podvozku 3D měřením, válcovou zkušebnu brzd a tlumičů a automatické dávkování technických olejů s integrovaným ekologickým sběrem a likvidací použitých provozních kapalin. Nová moderní lakovna používá technologii infračervených zářičů, které umožňují opravu laku na počkání.

Neváhejte a navštivte TOP CENTRUM car, kde na vás čeká nádherný klenot Audi R8, se kterým můžete ihned odjet. Co lepšího si pod stromeček nadělit?

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly