Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fabia je nejoblíbenějším dováženým vozem v Německu

Tomáš Votruba
Diskuze (56)
Vozu Škoda Fabia se u německých sousedů daří. Fabia byla teď v září zvolena nejoblíbenějším dováženým autem v Německu. Němci v září přihlásili 5023 nových Fabií.

Vozu Škoda Fabia se u německých sousedů daří. Fabia byla teď v září zvolena nejoblíbenějším dováženým autem v Německu. Němci v září přihlásili 5023 nových Fabií, což je nejvíc ve skupině dovážených vozů. Sdělilo to německé zastoupení společnosti Škoda Auto. Následují vozy Škoda Octavia s 4312 registracemi a Toyota Corolla, jichž bylo v září přihlášeno 3334.

Ve třídě malých vozů je Škoda Fabia celkově třetí za Volkswagenem Polo, těch v září přihlásilo 6162 řidičů, a Fordem Fiesta, do něhož usedne celkem 6087 majitelů. Obě škodovky se tím od května 2005 umístily už popáté mezi nejčastěji dováženými vozy. Škodovky jsou v Německu velmi oblíbené, mají pověst spolehlivých a cenově výhodných vozů. Jen za první pololetí letošního roku narostl prodej škodovek v Německu o 15 procent na celkový počet 42 458 prodaných vozů.

Tomáš Votruba
Diskuze (56)
10. 10. 2005 21:04
Re: TRHÁK
My, co s pískem v zubech jsme na Hummerech vezli svobodu tam, kde se o ní staletí ani nesnilo... tak my kvalitu Hummerů vynášíme do nebes, to je snad jasné. Absolutně dokonalej dříč... Pod Řípem mu to tak nějak už tolik nesluší... tahle kára, to je kára ostrejch brachů, žádnejch středoevropskejch nedělních rybářů, co na mušky chytaj vlastní uplavané sny... ;-)
10. 10. 2005 15:47
Re: TRHÁK
Mýlíš se i v tomhle, Kryspine2. Všichni dělaj skoro stejně. Jenom hodinová taxa je jiná :-) P.S. Takovejhle debakl tu už dlouho nikdo nepředvedl... No, taky jezdit tady pod Řípem v H2, to vyžaduje velkou untelektuální oponu nad obočím...
10. 10. 2005 15:42
Re: TRHÁK
>:D :yes:
10. 10. 2005 11:41
Re: TRHÁK
Přečti si, Krispine2 cos napsal, a nebudeš tomu věřit. Dávat do kontrastu H2 a Fabiu, to už vyžaduje značnou odvahu. Zrovna tak, jako srovnávat Hendrixe s Hladíkem. P.S. Díky za ten věk... ještě žes mě nestrčil rovnou do rakve... ale nějak mi ušlo, proč by pro padesátníka měl být vrchol ve Fabii. Nejak ti to uteklo mezi prsty, viď.
10. 10. 2005 04:42
TRHÁK
Nemáš pod přilbou, brácho. Jsi ze světa vyjukanej jak jarní králíček. A když před tebe postaví čtyři kola, tak se počuráš... je to proto, že nevíš. Nevíš, že Fabia je ve své třídě na vrcholu. Jo, jo, já vím, brácho, je to domácí zabijačka... tak to se tu moc nevychvaluje. Tak si aspoň vyčisti uši a poslechni si přes špunty Radima Hladíka. Že ho neznáš? No s tím se moc nevytahuj a zlepši to... jak v autech, tak v hudbě... aby to nakonec neskončilo tak, že tu budeš po silnici lítat v deset let starý Fiestě, uši ti přitom budou decimovat dva dovozový akordy, a ty se budeš cejtit jako král světa... než ti to kámoš u piva vysvětlí. Kapišto?