Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz na Facebooku: Přátelé, je nás 10 tisíc!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Počet fanoušků Auto.cz na Facebooku o víkendu překročil metu 10 tisíc a stále roste.

Oficiální profil Auto.cz na Facebooku jsme založili v říjnu 2009. Od té doby neustále narůstá počet příznivců, kteří se k webu www.auto.cz veřejně přihlásí. Fanoušků je aktuálně 10 tisíc a věříme, že to není strop.

Auto.cz tedy není jen nejnavštěvovanější česká stránka o autech a motorismu. Své dominantní postavení potvrzuje i třeba právě množstvím fanoušků na Facebooku, které násobně převyšuje konkurenci. Za to všem příznivcům děkujeme!

Jestli jste si náš facebookový profil ještě nepřidali mezi oblíbené, nejspíš vás zajímá, o co přicházíte. Vězte tedy, že svým fanouškům nabízíme výběr nejzajímavějších článků a k tomu přidáváme vždy něco navíc – fotky aut, které zrovna testujeme, fotohádanky, zajímavosti z prezentací nových modelů a nejrůznější kuriozity, které v obsahu našeho webu snadno zapadnou.

Je vás už celkem dost, ale stále hledáme další fandy do aut a všeho kolem nich. Pokud o nějakém vašem kamarádovi stejného zrna víte, budeme vám vděční, když mu fanouškovství profilu Auto.cz nabídnete. Předem děkujeme!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)