Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz na Facebooku: Hledáme nové fanoušky

Ondřej Láník
Diskuze (9)
Za půlrok, co je Auto.cz na Facebooku, jsme našli 6 tisíc těch z vás, kteří se cítí být našimi přáteli. Budeme rádi, když tyto řady rozšíříte i vy.

Internetové prostředí této služby nabízí řadu nových možností, které vhodně doplní standardní informační obsah, zveřejňovaný na www.auto.cz.

Virtuální klub čtenářů www.auto.cz hodláme pěstovat a pečlivě opečovávat pravidelnými příspěvky, pro které obvykle není na oficiálních stránkách místo.

Dočkat se tak můžete atraktivních videí, fotografií zajímavých testovacích vozů jen krátce po tom co je vytvoříme, postřehů ze života novinářů a automobilek nebo zákulisních informací. Zajímavý bude pohled na tvorbu obsahu, který běžně vídáte na Auto.cz nebo avíza na chystané články.

Našim cílem není duplikovat obsah news nebo testů, ale vždy přinášet něco dříve nebo něco navíc, kvůli čemu stojí za to být stále s námi.

Chcete vědět, co se chystá, co právě testujeme, co se děje v zákulisí nebo se jen občas pobavit něčím, co alespoň trochu souvisí s auty? Staňte se fanoušky www.auto.cz na Facebooku.

Doporučujeme
Staňte se fanouškem Auto.cz na Facebooku

Ondřej Láník
Diskuze (9)
23. 7. 2010 14:34
Re: Radšej...
2x10 za Mondea a Octavie by bolo uplne v pohode, keby bola kvalitna recenzia a fotky, za auto by ale mali dostat menej. S ostatnym inak plne suhlasim.
23. 7. 2010 13:51
Re: Hledáme nové fanoušky
Může to mít význam pro cílení reklamy, i reklamu pro magazín jako takový.
Re: Radšej...
vlastni zkusenost celkova znamka Cayennu Turbo mi vysla 8 coz se mi zdalo dost dobre a oplaceni? 3x1 bod k me recenzi >:D neirkam ze je neco extra nebo auto ale fotky urcite za 1 nejsou ani recenze ani auto, nahodou Daewoo mne velmi prekvapilo ;-)
Avatar - iudex
23. 7. 2010 10:31
Re: Radšej...
To je aj moj poznatok. Za kazdú priemernú Octaviu ci Mondeo si tam dávajú 3x 10 bodov len zo strachu, aby im nikto nepokazil priemer z 9,97 na 9,96 b. Pritom objentívne na 3x 10 bodov je tam len niekolko desiatok áut (s-mike, thomasino a spol., ktorí okrem zaujímavých áut majú aj kvalitnú recenziu a rozsiahlu galériu).
A samozrejme súhlasím s Tvojím názorom, ze namiesto nedostojného získavania fanúsikov na Facebooku by bolo vhodnejsie skvalitnit tento web, osobitne rozsírením uz pol roka slubovaných diskusií (kde sú?). 8-s
Avatar - twistedTSD
22. 7. 2010 23:32
Re: Radšej...
to bodovani v MACZ je teda neco, aneb ty mne 10 ja ti 10, ty mne 8 ja ti 1. Tam snad neni vetsi diskuse, kde by se to neresilo...s magazinem taky souhlas :yes: