Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

FC Bayern Mnichov zůstává věrný Audi

David Bureš
Diskuze (11)
Ne ta mnichovská, ale ingolstadtská automobilka už jedenáctým rokem spolupracuje s bavorským fotbalovým velkoklubem.

Audi opět předalo členům fotbalového klubu FC Bayern Mnichov nová auta. Ta jsou určena pro hráče, trenéry a další funkcionáře tohoto týmu. Klíčky od aut novým majitelům předal přímo předseda představenstva automobilky Rupert Stadler.

Automobily byly předány na takzvaném Audi Piazza v Ingolstadtu. Při této příležitosti probíhala autogramiáda slavných hráčů, mezi kterými nechyběli Philipp Lahm, Arjen Robben a Bastian Schweinsteiger.

Akce se zúčastnil také nový trenér Bayernu Pep Guardiola, pro něhož to byla první cesta do Ingolstadtu. S vozy značky se čtyřmi kruhy ve znaku je však Guardiola dobře seznámen, Audi je totiž rovněž partnerem španělského klubu FC Barcelona, kde tento trenér dříve působil.

Zaměstnanci Bayernu si své služební automobily mohli vybrat. Devět z nich si objednalo model S8, a to například záložník Franck Ribéry nebo bývalý fotbalista a nynější člen představenstva Matthias Sammer. Tento vůz (v černé barvě) používá také Pep Guardiola, a to už od konce června.

Šest hráčů dalo přednost SUV Q7 – třeba Mario Götze, Arjen Robben a Bastian Schweinsteiger. Záložník Thiago Alcántara si vybral sportovní model RS 5.

FC Bayern Mnichov a Audi spolupracují od léta roku 2002. Ingolstadtská automobilka dodává klubu 50 aut ze své nabídky, na oplátku je prezentovaná během zápasů německé Bundesligy na stadionu Allianz Arena a na dalších akcích. Od roku 2009 Audi dokonce vlastní devítiprocentní podíl v klubu.

David Bureš
Diskuze (11)
8. 8. 2013 11:36
Já jsem taky věrný Audi
:yes: presne tak, tady by si mel nekdo zjistit cleny dozorci rady ...

[odkaz]
8. 8. 2013 09:20
Re: Jediná kaňka
Tak teď jsi nám akorát tak ozřejmil svoje iq >:D >:-[]
Avatar - Hittman
8. 8. 2013 07:52
Re: Jediná kaňka
Je to zřejmé, BMW není pro ně dost dobré, proto AUDI :yes:
8. 8. 2013 07:26
Re: Jediná kaňka
Myslim, ze Audi je celkem jedno co si o nem nejaky trouba v CR mysli, pro ne je dulezite, ze jsou nezpochybnitelnou soucasti D3 vsude na svete a s tim souvisejici prodeje a marze. :-!
8. 8. 2013 06:31
Re: Já jsem taky věrný Audi
Navíc u tebe je to z lásky a bez darů... ;-)