Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ferrari 612 Scaglietti Special Edition v podání magazínu Wallpaper

Ondřej Láník
Diskuze (20)
Dnešní svět majetných je zvyklý na perfektní služby. Na ty je u Ferrari připraven program Carrozzeria Scaglietti Personalisation Programme, který má za úkol připravit nový vůz právě podle přání zákazníků.

Dnešní svět majetných je zvyklý na perfektní služby. Na ty je u Ferrari připraven program Carrozzeria Scaglietti Personalisation Programme, který má za úkol připravit nový vůz právě podle přání zákazníků. Ve spolupráci s britským lifestylovým magazínem Wallpaper, zaměřeným na design, módu a cestování byla vyroben exemplář Ferrari 612 Scaglietti dokládající možnosti individualizačního programu.

Ferrari 612 Scaglietti Special Edition má dvou barevné provedení karoserie skládající se ze dvou tmavých odstínů Nero a Blu Pozzi. Stejné barvy vládnou interiérovému čalounění. Časopis Wallpaper připomínají loga a plakety. V interiéru je připravena kožená schránka na nové cestovní průvodce vydávané časopisem Wallpaper.

Jak je vidět z fotografií níže, individualizace se netýká jen vozu samotného. Zvláštní edice zahrnuje také šestidílnou sadu zavazadel z pravé kůže stejné barvy jako vůz samotný.

Ondřej Láník
Diskuze (20)
11. 7. 2006 18:58
Re: interiér
No... tak buďto jsi neviděl nikdy korejce... nebo, a to asi spíš, žádné Ferrari ;-)
11. 7. 2006 18:56
Re: Marnotratníci všech zemí spojte se
:-) :yes: